Πολύ ωραίο δώρο. Έχουν καλό Θείο φαίνεταιABBA-Voyage
καινούριο άλμπουμ των ΑΒΒΑ μετά από 40 χρόνια!!! μου το πήραν σε βινύλιο για τα Χριστούγεννα η αδερφή μου και τα ανιψάκια μου!
Πολύ ωραίο, αγαπημένο track. Θα μείνω στον Λάκη, ανάμεσα στα υπέροχα Σε Ζητάω και Δικαίωμα στο όνειρο, επιλέγω το δεύτερο.Αυτο έβαλα να ακούσω. Με στιγμάτισε, δεν το κρύβω. Με την καλη έννοια.
Επειδη ειδα οτι ποσταρισες τον Στρατο Διονυσιου στον οποιο κι εγω εχω ιδιαιτερη αδυναμια οπως και στον Στελιο Καζαντζιδη θα μουΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ
(Στράτος Διονυσίου- Αρίστος Τσολακίδης)
ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΔΩΣ' ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΙ ΑΝΤΙΟ
(Στράτος Διονυσίου- Αρίστος Τσολακίδης)
Στράτος Διονυσίου - Έχει Ο Μήνας Δέκα Τρεις / Δως Μου Το Χέρι Σου Κι Αντίο (Vinyl, Greece, 1972) For Sale | Discogs
Shop the 1972 Greece Vinyl release of Έχει Ο Μήνας Δέκα Τρεις / Δως Μου Το Χέρι Σου Κι Αντίο by Στράτος Διονυσίου at Discogs.www.discogs.com
Θεσσαλονίκη ξακουσμένη Στράτος Διονυσίου
Στίχοι-Μουσική: Βασίλης Τσιτσάνης, Βλάχος
Πρώτη εκτέλεση: Στράτος Διονυσίου & Καίτη Θύμη ( Ντουέτο )
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΖΑΡΙΑ - ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ & ΑΝΘΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ
Στίχοι-Μουσική: Βασίλης Τσιτσάνης, Βλάχος
Στρ. Διονυσίου & Ανθούλα Παππά / Καίτη Θύμη - Την Τελευταία Μου Ζαριά / Θεσσαλονίκη Ξακουσμένη
Explore songs, recommendations, and other album details for Την Τελευταία Μου Ζαριά / Θεσσαλονίκη Ξακουσμένη by Στρ. Διονυσίου & Ανθούλα Παππά / Καίτη Θύμη. Compare different versions and buy them all on Discogs.www.discogs.com
Η πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού το 1947 Στέλλα Χασκίλ & Γιάννης Κυριαζής & Απόστολος ΚαλδάραςΈβλεπα ένα αφιέρωμα για τον μεγάλο μας συνθέτη Απόστολο Καλδάρα απ το αρχείο της ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα παλιά αποσπάσματα ξεχώρισα ένα με τον παλιό ρεμπέτη Γιάννη Κυριαζή, λίγα χρόνια πριν φύγει από τη ζωή, ταλαιπωρημένος και πάμφτωχος, όπως οι περισσότεροι καλλιτέχνες του είδους και της εποχής. Το απόσπασμα ήταν από τα μέσα του '70. Εδώ ο Κυριαζής σε ένα από τα πρώτα τραγούδια που ηχογράφησε με συνθέτη τον Καλδάρα. Όχι πολύ γνωστός μέχρι σήμερα στο ευρύ κοινό, δεν έφτασε ποτέ τη δημοφιλία του συγχρόνου του Πρόδρομου Τσαουσάκη, αξίζει όμως να τον ακούσετε, Μια ιδιαίτερη φωνή, απ τις σημαντικότερες του ρεμπέτικου και της εποχής.