Τι ακούω απόψε ...

Τιναααααααααα! Οχι στα πατωματα πεφτω, χωμα γινομαι οταν την ακουω να μου τραγουδαει "I don't wanna loose you" δεν μου φτανει να την ακουω, θελω και να την βλεπω, mousic dvd στο πισι λοιπον.
Καρακουκλαρα (οχι οτι δεν υπαρχουν εξ ισου η ομορφοτερες γυναικες) αλλα απο φρυδι, ματι. στομα, η Τινα "simply the best" A το οτι δεν σταματα να χορευει τοσες ωρες πανω στην σκηνη? Που την βρισκει τοση ενεργεια , ρε παιδι μου?
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κλαίω φίλε Βαγγέλη. Top-10 ever για μένα to κομμάτι, Πασχάλης και εγώ και κάπου εδώ σας αφήνω γιατί θα το χορέψω ψυχεδελικά φορώντας κορδέλα στο κεφάλι τώρα επιτόπου με την κόρη μου. Καλό Βράδυ. Πάμε Νικόλ...

Olympians - Μείνε Κοντά μου (1977)

 
Της καληνύχτας τα φιλιά - 1991
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος


Καλα, τι απο μουσικη, τι απο λογια, αλλα και η φωνη που το λεει, χαδι στα αυτα. Υποκλεινομαι... και φανταζομαι... μαγιατικο σουρουπο, πορτοπαραθυρα ανοικτα και τα Roister να ξεσηκονουν το οικοδομικο τετραγωνο
 

Michael Jackson - Remember The Time (Official Video)


Καιρό έχουμε να βάλουμε τραγούδι του. Το συγκεκριμένο έχει και υπερπαραγωγή βιντεοκλίπ!

Μόνο εγώ βρε παιδιά έχω την εντύπωση πως γενικά δεν βάζουν σχεδόν πουθενά τα τραγούδια του.. ούτε στο ραδιόφωνο σε σταθμούς που παίζουν τραγούδια 80s & 90s αλλά ούτε και στα μαγαζιά.. :rolleyes:

Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν είναι η ιδέα μου υποθέτω ότι έχει σχέση με αυτά αυτά που βγήκαν μετά τον θάνατο του.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα