Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.652
Daddy Cool από τους Boney M του 1976.
Μία διόρθωση: το έτος είναι 1979Daddy Cool από τους Boney M του 1976.
Μια κατηγορία μόνος του ο Βασιλάκης Είδωλο. Την μισή του καριέρα να κάνει κάποιος, θα αποκαλείται θρύλος.Βασιλάκης Ειδωλο - Don't need a gun
Είχα να το ακούσω δεκαετίες, ειχα ξεχάσει την ύπαρξή του μέχρι που εψαχνα να ξαναδω το Jenny's got a gun των Cult και έπεσα πάνω του.
Στην άλλη πλευρά του δίσκου το τραγούδι των ιδίων δημιουργώνΜΑΡΙΝΕΛΛΑ - ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΝΟΧΗ
Στίχοι: Κώστας Βίρβος , Μουσική: Θεόδωρος Δερβενιώτης
Δίσκος Vinyl, 7", 45 RPM, Single , Odeon – DSOG 3334, Ημερομηνία κυκλοφορίας 11-04-1967
Εννοούσα των Aerosmith όχι των Cult, μα κανεις δε με διόρθωσε; Τόσο πολύ με φοβάστε πια;Βασιλάκης Ειδωλο - Don't need a gun
Είχα να το ακούσω δεκαετίες, ειχα ξεχάσει την ύπαρξή του μέχρι που εψαχνα να ξαναδω το Jenny's got a gun των Cult και έπεσα πάνω του.
Πολύ ανεβαστικό πάντως, σου φτιάχνει το κέφι ρε παιδί μου.Τέλειωσαν οι γιορτές και ξαναγύρισα στις γνωστές συνήθειες. Χορευτικά για τη γενική του Σαββατοκύριακου ή αλλιώς "disco-φασίνα"!
(εν τω μεταξύ ακόμη πασχίζω να μάθω τους στίχους του συγκεκριμένου άσματος.... )
The Michael Zager Band- Let's All Chant (1978)
Από σεβασμό (και φόβο). Γίνεται να διορθώσεις το υπέροχο αγόρι Κιμ Γιον Ουν, όχι πες μου γίνεται? Cult Cult, ότι πειΕννοούσα των Aerosmith όχι των Cult, μα κανεις δε με διόρθωσε; Τόσο πολύ με φοβάστε πια;
Πολύ καλό!
Αν βάλω μουσική όταν κάνω σκουπίζω το σπίτι μάλλον δεν θα τελειώσω ποτέ... (γιατί γενικά η σκούπα έχει το θόρυβό της και θα πρέπει να έχω αυξημένη την ένταση η οποία παραμορφώνει τον ήχο και δεν χρειάζεται να με ακούει και η γειτονιά ).Τέλειωσαν οι γιορτές και ξαναγύρισα στις γνωστές συνήθειες. Χορευτικά για τη γενική του Σαββατοκύριακου ή αλλιώς "disco-φασίνα"!
(εν τω μεταξύ ακόμη πασχίζω να μάθω τους στίχους του συγκεκριμένου άσματος.... )
Δύο τραγούδια σε μουσική Θεόδωρου Δερβενιώτη και στίχους Γιώργου Μητσάκη με ερμηνεύτρια τη Ζωζώ Σαπουντζάκη
από τον δίσκο 10", 78 RPM, Columbia DG-7282 , ηχογραφήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1957.
Το θύμα
Τέλειωσαν οι γιορτές και ξαναγύρισα στις γνωστές συνήθειες. Χορευτικά για τη γενική του Σαββατοκύριακου ή αλλιώς "disco-φασίνα"!