Καλέ μεγάλες ετοιμασίες βλέπω για το καρναβάλι. Όλο Latin μου βάζεις.Monchito & His Orchestra - Pao Pao (1959)
Monchito & His Orchestra - Pao Pao (1959)
Monchito & His Orchestra - Pao Pao (1959)
Beethoven - Symphony No. 5
Καλέ μεγάλες ετοιμασίες βλέπω για το καρναβάλι. Όλο Latin μου βάζεις.
Έπαιξαν απίθανες μουσικές εκείνα τα χρόνια! Αλλά κι ο κόσμος χόρευε, δεν καθόταν ακίνητος με ένα ποτό στο χέρι και χάζευε το υπερπέραν όπως τώρα. Κι εγώ έχω μεγάλη αδυναμία στο τσα-τσα. Απ' όλα τα κουβανέζικα αυτός ο ρυθμός είναι ο αγαπημένος μου.Πωπω! Δωσε μου τσα-τσα και παρε μου την ψυχη!
Αλλα και τι εποχη ομως!!!
Καλέ δεν ακούω μπετεβον, παρεξήγησης έγινε, το τα τα τα ζαρι ακούω, εντάξει μετά τις 12 φορές που το άκουσα άρχισε να μ αρέσει. Βρήκες άνθρωπο να ακούει μπετοβενΜπετόβεν - Συμφωνία Νο. 5
Κακώς αλλά προτιμήσεις είναι αυτές.Καλέ δεν ακούω μπετεβον, παρεξήγησης έγινε, το τα τα τα ζαρι ακούω, εντάξει μετά τις 12 φορές που το άκουσα άρχισε να μ αρέσει. Βρήκες άνθρωπο να ακούει μπετοβεν
Κακώς αλλά προτιμήσεις είναι αυτές.
Για το "τραγούδι" που στέλνουμε στον ακατανόμαστο εδώ και πάρα πολλλά χρόνια "διαγωνισμό" της Eurovision δεν θέλω να σχολιάσω πολλά.
Το άκουσα τυχαία προχθές το μεσημέρι σε μια εκπομπή του ραδιοφώνου της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και δεν μου άρεσε (επιεικής χαρακτηρισμός).