Λεωνιδας σουλης
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 3.210
Να΄σαι καλά Takero72. Έχω account στο Spotify αλλά κυρίως για να ακούω λίστες άλλων. Δεν έχει τύχει να κάνω δικές μου. Ευχαριστώ πάντως.Αν έχεις SPOTIFY θα ήταν ευχής έργο να κάνεις διάφορες Playlists και να τις ακούμε κι εμείς!
Γενικά έχεις άποψη στα ακούσματα και θα με ενδιέφερε να μοιραζόσουν Playlists.
Έχεις αρχίσει να μού μοιάζεις Εξαιρετικό κομμάτι.
Υπέροχα.Έχεις αρχίσει να μού μοιάζεις Εξαιρετικό κομμάτι.
Υπέροχο, τραγούδι που σε ταξιδεύει. Περιμένω ανυπόμονα αυτά τα μικρά-μεγάλα διαμάντια που ενίοτε βάζεις.Μεγάλη αγάπη τα ιταλικά τραγούδια! Ειδικά εκείνα του '60 έχουν μια λάμψη να πω, κάτι φεστιβαλικό να πω, αυτή την ιλουστρασιόν αίσθηση της παλιάς Cinecittà να πω, τέλος πάντων κάτι τέτοιο. Κι αν υπάρχει ένα τραγούδι που να τα συνδυάζει όλα αυτά μαζί και ταυτόχρονα να μου δημιουργεί και μια νοσταλγία για τη δεκαετία στην οποία πάντα θα ήθελα να ταξιδέψω, αν υπήρχε μηχανή του χρόνου, είναι τούτο εδώ.
Jimmy Fontana - Il Mondo (1965)
Έχεις απόλυτο δίκιο. Οι Ιταλοί έχουν στυλ σε όλα. Ντύσιμο, μουσική (60s, ITALO!), design, αρχιτεκτονική. Απορώ πως εμείς οι ελληνάρες λέμε ότι μοιάζουμε με τους Ιταλούς...Καμία σχέση!Μεγάλη αγάπη τα ιταλικά τραγούδια! Ειδικά εκείνα του '60 έχουν μια λάμψη να πω, κάτι φεστιβαλικό να πω, αυτή την ιλουστρασιόν αίσθηση της παλιάς Cinecittà να πω, τέλος πάντων κάτι τέτοιο. Κι αν υπάρχει ένα τραγούδι που να τα συνδυάζει όλα αυτά μαζί και ταυτόχρονα να μου δημιουργεί και μια νοσταλγία για τη δεκαετία στην οποία πάντα θα ήθελα να ταξιδέψω, αν υπήρχε μηχανή του χρόνου, είναι τούτο εδώ.