Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.649
Leif Garrett του 1978 και I was made for dancin'.
-Θεία ( )
Γιατί γελάς Βιβή; εσένα σου αρέσει;
Όχι βέβαια, διαχρονική αξία ο Σάκης, παραμένει iconic ανάμεσα στους εμ...παλιούς τραγουδιστές (άκου να δεις...)(πειράζει που τον βρίσκω ακόμη κούκλο; )
Γιατί γελάς Βιβή; εσένα σου αρέσει;
Τα βλέπεις; στα λόγια μου έρχεσαι.Γελαω γιατι εγω θυμωνω ακομα περισσοτερο με κατι τετοια οταν μου τα λενε.
Σκεφτομαι μαλιστα πως αμα καποτε παντρεψω την κορη μου και κανει παιδι, αυτο θα με φωναζει γιαγια και μου ερχεται εγκεφαλικο.
Τα βλέπεις; στα λόγια μου έρχεσαι.
Επειδή παίζει καποιο ρόλο, σε είπε Θεία ή Θειά; Ο τόνος αυτός δίνει περισσότερο...πόνο, αναλόγως ποιό φωνήεν τονίζει-Θεία ( ),
τα ανιψάκια μου με λένε θείο, θειό και καθόλου δεν με πειράζει αντίθετα μου αρέσει αλλά ένας νεαρός σε ένα χωριό που δουλεύαμε μου λέει μπάρμπα αυτό το δωμάτιο δεν έχει ρεύμα.Γιατί γελάς Βιβή; εσένα σου αρέσει;
Σώπα! Είμαστε και συνονόματοι;; Εμένα η κόρη της γυναίκας μου όταν ηταν μικρή με φώναζε "μπαρμπα Νίκο" και η γιαγιά της την αγριοκοίταζε. Τώρα με φωνάζει με το επώνυμό μου (δηλαδή Rygar) κι εγώ κάθομαι προσοχή, αφου έτσι είχα μάθει στο στρατό.Πρόσφατα παίζουμε μπάσκετ, χωριζόμαστε,
Πως θα πάμε?
-ο τάδε ο τάδε ο τάδε και ο κυρ Νίκος (για μένα).
-Ρε άντε ....
-Από σεβασμό κυρ Νίκο
Το πρώτο, με τον τόνο στην παραλήγουσα. Ευγενικό μεν αλλά ακόμη κι αυτό δεν το θέλω καθόλου. Εδώ είδα κι έπαθα να πείσω τα περισσότερα από τα ανίψια μου να μην μου μιλάνε στον πληθυντικό.Επειδή παίζει καποιο ρόλο, σε είπε Θεία ή Θειά; Ο τόνος αυτός δίνει περισσότερο...πόνο, αναλόγως ποιό φωνήεν τονίζει