Τι ακούω απόψε ...

Iron Maiden - Strange World (Version of "The Soundhouse Tapes" 1979)

Τα έχω ξαναπεί για τον Paul Di' Anno. Άλλη φάση το παληκάρι λέμε. Κατέστρεψε τον εαυτό του με τα ναρκωτικά και δεν έδωσε ούτε το 10% των δυνατοτήτων του.
 
Τα έχω ξαναπεί για τον Paul Di' Anno. Άλλη φάση το παλληκάρι λέμε. Κατέστρεψε τον εαυτό του με τα ναρκωτικά και δεν έδωσε ούτε το 10% των δυνατοτήτων του.
Συμφωνώ. Διαφορετικός ήχος με Di' Anno, πιο ακατέργαστος και σκληρός, με λιγότερη δουλειά στο στούντιο, οι Maiden στο ξεκίνημα τους. πιο pure. Με τον Dickinson αλλάξανε playstyle, ταχύτητα, έγιναν πιο μελωδικοί, ουσιαστικά χτίσανε την μπάντα γύρω από την φωνή του Dickinson. Και καλά έκαναν φυσικά, είναι σπουδαίοι μουσικοί και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, έγιναν μια μπάντα που αγαπήθηκε από εκατομμύρια fans. Ανάμεσα τους και εγώ. Τώρα τι θα γινόταν στην συνέχεια αν έμενε ο Paul Di' Anno δεν θα το μάθουμε ποτέ. Έτσι είναι αυτά.
 
Φανταστικό νυν και αει…πόσο έχουμε χορέψει μ αυτήν την κομματάρα..!
Είναι από τα τραγούδια που θα μου λείψει, το ζητάω και θέλω να το ακούσω ξανά. Kομματάρα!, όπως και το My Army of Lovers.
 
Ανεξάντλητη, για αυτό τους γουστάρω πολύ. Τους ακούω από το 1997 και το 2014 κυκλοφόρησαν (υποκειμενική φυσικά άποψη) τον πιο ωραίο δίσκο που άκουσα την χρονιά εκείνη, το Saudade.
 
Πίσω
Μπλουζα