Λεωνιδας σουλης
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 3.210
ποια;Τώρα το πιασα….κουκλάρα…δικαίως σκας
ποια;Τώρα το πιασα….κουκλάρα…δικαίως σκας
Η φανταρίνα στους τίτλους; (Κάηκα..λολ)
Ε οχι και μπλιαχ…μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
για να το λεωΕ οχι και μπλιαχ…
Οκ, πάω πάσογια να το λεω
αλλα ετσι και αλλιως αναφερομαι σε κατι που εζησα
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
τα βλεπωΟκ, πάω πάσο
Δυστυχώς έχω αποσυρθεί από τις πίστες.Αυτά είναι…
φίλτατοι Αθηνέζοι υπάρχει πλέον κανα μαγαζί της προκοπής για χορό με 80ς ή 90; Έχω να ρθω κάτω από την κορώνα..
Αν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες, παρακαλώ θερμά διαφωτίστε με
Το θέμα είναι υφίστανται πλέον τέτοια μαγαζιά ή μόνο καφέ καφέ ποτό καθιστό παντού;Δυστυχώς έχω αποσυρθεί από τις πίστες.
Τελευταία φορά που εχόρεψα ήτο στο MAMACA'S το 2012!
Γίνεται να μην χορέψει κάποιος με αυτό; (το κωλοSpotify δεν το έχει)
προσωπικα εξ οσωνΤο θέμα είναι υφίστανται πλέον τέτοια μαγαζιά ή μόνο καφέ καφέ ποτό καθιστό παντού;
Είχα την ελπίδα πως η Αθήνα κάτι θα χει - έστω ξεχασμένο- ασχέτως αν εμείς έχουμε αποσυρθεί ή όχι απ τις πίστες. Πες ρε παιδί μου ότι θες μια στο τόσο να πας με την παρέα σου να κάνετε χαβαλέ. Υπάρχει κάτι σχετικό;