Λεωνιδας σουλης
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 3.330
Χόρτα απ τη μιά, σπλιφ απ την άλλη…χορεύω πλένοντας πιάτα κ γω…λολ σε λίγο θα βάλω τα παπάκια..περίμενε τροχονόμε
Υπέροχο, αξέχαστο αν η δεκαετία σου είναι τα 80s,Ricci e Poveri - Sara perche ti amo
Φουλ παιδικό πάρτυ στα 80ς χα, χα (η γκόμενα του παρκε λολ παραποιηση στίχων…θυμάστε![]()
πατατακια διαβασα στην αρχη,περιμενω ωωωΧόρτα απ τη μιά, σπλιφ απ την άλλη…χορεύω πλένοντας πιάτα κ γω…λολ σε λίγο θα βάλω τα παπάκια..περίμενε τροχονόμε
Αυτά είναι…
Σιγά μην εξηγήσω στον τράπερ..άμα θέλει να μάθει για μουσική ας εξερευνήσει κι άλλες δεκαετίες (π.χ. 80ς) όπως κάναμε κ μεις μικρότεροι/ ρες (αφήστε που κάποιες επικές μουσικές είναι αυταπόδεικτες..)Υπέροχο, αξέχαστο αν η δεκαετία σου είναι τα 80s,
Πως τώρα να εξηγήσεις σε έναν trapper το Sarà perché ti amo, το Felicita, τα παπάκια, Ska Chou Chou.
Numero Uno - Tora Tora Tora (1984)
Πόσο ωραίο. Και τι γλυκιά η Romina Power.Al Bano & Romina Power - Felicita 1982
Χα, χα, χα all time classicΠόσο ωραίο. Και τι γλυκιά η Romina Power.
Φουλ καλοκαιρινό το επόμενο, σας αφήνω με αυτό.
G.j. Lunghi - Acapulco Nights (1984)
Πάλι μας στέλνεις για νάνι εσύ; Από τώρα;;;; Αυτή η δροσοσταλιά εφιάλτης μου χει γίνει λολ
οχι ακομη,ηταν ο μεγαλος μου ερωτας,η αγαπη μου,η ζωη μουΠάλι μας στέλνεις για νάνι εσύ; Από τώρα;;;; Αυτή η δροσοσταλιά εφιάλτης μου χει γίνει λολ
Εδώ πασχίζουμε να ανέβουμε με απογευματινή ενέργεια κ εσύ με τη «σύριγγα στο χέρι» λολ τί έπαθες πάλι ωρέ Λεωνίδα;
Ποιός ήταν ο μεγάλος έρωτας; Ο Νομικός; (Σε χασα..)οχι ακομη,ηταν ο μεγαλος μου ερωτας,η αγαπη μου,η ζωη μου
τωρα ειμαι μια μυγα σε αδειο ποτηρι
οχι ο αδαμαντιδηςΠοιός ήταν ο μεγάλος έρωτας; Ο Νομικός; (Σε χασα..)
Τώρα το πιασα….κουκλάρα…δικαίως σκας