Λεωνιδας σουλης
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 3.210
Χόρτα απ τη μιά, σπλιφ απ την άλλη…χορεύω πλένοντας πιάτα κ γω…λολ σε λίγο θα βάλω τα παπάκια..περίμενε τροχονόμε
Υπέροχο, αξέχαστο αν η δεκαετία σου είναι τα 80s,Ricci e Poveri - Sara perche ti amo
Φουλ παιδικό πάρτυ στα 80ς χα, χα (η γκόμενα του παρκε λολ παραποιηση στίχων…θυμάστε
πατατακια διαβασα στην αρχη,περιμενω ωωωΧόρτα απ τη μιά, σπλιφ απ την άλλη…χορεύω πλένοντας πιάτα κ γω…λολ σε λίγο θα βάλω τα παπάκια..περίμενε τροχονόμε
Αυτά είναι…
Σιγά μην εξηγήσω στον τράπερ..άμα θέλει να μάθει για μουσική ας εξερευνήσει κι άλλες δεκαετίες (π.χ. 80ς) όπως κάναμε κ μεις μικρότεροι/ ρες (αφήστε που κάποιες επικές μουσικές είναι αυταπόδεικτες..)Υπέροχο, αξέχαστο αν η δεκαετία σου είναι τα 80s,
Πως τώρα να εξηγήσεις σε έναν trapper το Sarà perché ti amo, το Felicita, τα παπάκια, Ska Chou Chou.
Numero Uno - Tora Tora Tora (1984)
Πόσο ωραίο. Και τι γλυκιά η Romina Power.Al Bano & Romina Power - Felicita 1982
Χα, χα, χα all time classicΠόσο ωραίο. Και τι γλυκιά η Romina Power.
Φουλ καλοκαιρινό το επόμενο, σας αφήνω με αυτό.
G.j. Lunghi - Acapulco Nights (1984)
Πάλι μας στέλνεις για νάνι εσύ; Από τώρα;;;; Αυτή η δροσοσταλιά εφιάλτης μου χει γίνει λολ
οχι ακομη,ηταν ο μεγαλος μου ερωτας,η αγαπη μου,η ζωη μουΠάλι μας στέλνεις για νάνι εσύ; Από τώρα;;;; Αυτή η δροσοσταλιά εφιάλτης μου χει γίνει λολ
Εδώ πασχίζουμε να ανέβουμε με απογευματινή ενέργεια κ εσύ με τη «σύριγγα στο χέρι» λολ τί έπαθες πάλι ωρέ Λεωνίδα;
Ποιός ήταν ο μεγάλος έρωτας; Ο Νομικός; (Σε χασα..)οχι ακομη,ηταν ο μεγαλος μου ερωτας,η αγαπη μου,η ζωη μου
τωρα ειμαι μια μυγα σε αδειο ποτηρι
οχι ο αδαμαντιδηςΠοιός ήταν ο μεγάλος έρωτας; Ο Νομικός; (Σε χασα..)
Τώρα το πιασα….κουκλάρα…δικαίως σκας