Τι ακούω απόψε ...

Απο τότε που βγάλανε τις διαφορες αποκαλύψεις ξεχάστηκε ο Μιχαλάκης.. Του άφησαν την ρετσινιά και έκαναν τον κόσμο να ντρέπεται να ακουει τα τραγούδια του!

Παρατήρησα επίσης ότι δεν άκουγα τόσο συχνά έως και καθόλου τα τραγούδια του σε ραδιοφωνικους σταθμούς ή και σε μαγαζιά με 80's μουσική. :(

Εγώ πιστεύω ότι και ολα τα 80's hits της εποχής εκείνης να ακούσεις άμα δεν έχει τραγούδι του Μιχαλάκη κάτι δεν θα κολλάει καλά!

Σίγουρα πέρα από όλα αυτά που λένε υπάρχει και κάποιο άλλο συμφέρον και έχει να κάνει με τα δικαιώματα αλλά και τα χρήματα απο τις πωλήσεις (θέλουν μάλλον χαμηλές πωλήσεις για να υπάρχει ροκανισμα απο κάποιους στη διαχείριση της περιουσίας του μετά το θάνατο του).

 
Νένα Βενετσάνου, ρωτώ να μάθω την αλήθεια
πολύ ωραίο κομμάτι, με ενορχήστρωση του Χατζιδάκι, που το γνώρισα χάρη σε ένα παλιό δίσκο του ξαδέρφου μου, που ψηφιοποίησα. έχει ένα τραγούδι που αναφέρεται στο Ηράκλειο!
 
Eλα και λιγο Pirate Metal να γουσταρουμε πρωι πρωι :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

Alestorm - That Famous Old Spiced :headbang::ylsuper::headbangdude::headbang::ylsuper::headbangdude::headbang::ylsuper::headbangdude::headbang::ylsuper::headbangdude:

Να και κάτι που δεν είχα ξανακούσει. Λογικά είναι νεότεροι. Πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά! Ωστόσο, είναι ιδέα μου ή όντως έχουν βάλει μια γενναία δόση από το πομπώδες ύφος του power metal;
 
Κάτι πιο συναισθηματικό απόψε με το ιδιαίτερο στιχουργικό στυλ της Λίνας Νικολακοπούλου και τη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη. Εννοείται ότι πάντα προτιμώ την πρώτη εκτέλεση.

Πάντως είναι βαριά λέξη το "ποτέ"....

Μανόλης Μητσιάς - Ποτέ (1984)

 
Να και κάτι που δεν είχα ξανακούσει. Λογικά είναι νεότεροι. Πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά! Ωστόσο, είναι ιδέα μου ή όντως έχουν βάλει μια γενναία δόση από το πομπώδες ύφος του power metal;
Nαι ετσι ακριβως ειναι,συγκεκριμενα δεν υπαρχει κομματι pirate metal που να μην εχει υφος power metal μεσα.Eξαλου στην ουσια ολοι πανω στους Running Wild τους πατερες του pirate metal πατανε.
 
Πίσω
Μπλουζα