Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μποφόρακια θα έχουν όσοι ταξιδεύουν σήμερα.. :fafoutis:

Όμορφη η φωτογραφία που έβγαλες, μπήκα και εγώ μέσα στο τοπίο και μου ήρθε στο μυαλό η ομώνυμη ταινία :

Sara McLachlan - Message in a bottle

Παρεμπιπτόντως και στην πραγματικότητα όταν βρίσκομαι σε παραλία πάντα ψάχνω μήπως βρω κάτι παλιό με μήνυμα οπως ενα παλιό μπουκάλι με κάποιο μήνυμα μέσα. ή κάποιο βότσαλο με χαραγμένο κάποιο μήνυμα πάνω.. Όμως ακόμα δεν έχω βρει κάτι! :lol:

Τελευταία επεξεργασία:
Μποφόρακια θα έχουν όσοι ταξιδεύουν σήμερα.. :fafoutis:

Sara McLachlan - Message in a bottle

Παρεμπιπτόντως και στην πραγματικότητα όταν βρίσκομαι σε παραλία πάντα ψάχνω μήπως βρω κάτι παλιό με μήνυμα οπως ενα παλιό μπουκάλι με κάποιο μήνυμα μέσα. ή κάποιο βότσαλο με χαραγμένο κάποιο μήνυμα πάνω.. Όμως ακόμα δεν έχω βρει κάτι! :lol:

Ωραία ταινία! (Ωραίος κι ο Costner, μη λέω ψέματα).
Το Ιόνιο είναι πάντα έτσι τέτοια εποχή. Όσο για τα μπουκάλια με μήνυμα, φοβάμαι ότι είναι κάτι που δεν βρίσκει πια κανείς. Με τα βότσαλα όμως ποτέ δεν ξέρεις...

Κοίτα να δεις! Κι εγώ απόψε στο αυτοκίνητο κάτι τέτοια "αγαπησιάρικα" άκουγα.
(soul τα λένε, μαντάμ, μάθετε και κανένα ορισμό της προκοπής!)

Τι όμορφη φωνή η Anita!

Anita Baker - Sweet love (1986)

Σήμερα νοστάλγησα τα κυριακάτικα μεσημέρια της παιδικής μου ηλικίας, που στρωνόμασταν τα ξαδέρφια στη σάλα της γιαγιάς για να δούμε ελληνική ταινία μετά το φαγητό. Αν υπήρχε μία μόνο μουσική που να μου θυμίζει αυτά τα μεσημέρια, τότε θα ήταν σίγουρα κάποια από το ρεπερτόριο του Χιώτη με την υπέροχη φωνή της Μαίρης Λίντα. Όποιο και να διάλεγα, το μπουζούκι θα ήταν συγκλονιστικό αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι το αγαπώ ιδιαίτερα και για το ακορντεόν στην εισαγωγή και γιατί είναι μια φοβερή bossa nova!

Μανώλης Χιώτης - Μαίρη Λίντα - Εσύ (1964)

Φοβιστική η οργή της νύχτας, δε λέω. Αλλά μποστά στην οργή της βασίλισσας της νύχτας μοιάζει τραγουδάκι κατηχητικου. Ειδικά με το κατάλληλο μακιγιάζ...

Πρέπει να είναι πολύ ακριβό το ανέβασματου "Μαγικού Αυλού" αφού μετά απο κάθε παράσταση θα πρέπει ν΄αλλάζουν τα τζάμια όλης της γειτονιάς.

Μια από αυτές τις μέρες ο Robert Plant είχε γενέθλια. Μια που δεν μπορώ να του στείλω ευχές, του στέλνω νοητικά τουλάχιστον λίγη αγάπη για όλες τις καταπληκτικές μουσικές που μας έχει χαρίσει
(αν και το τραγούδι έχει γραφτεί για άλλο λόγο, ωστόσο παραμένει υπέροχο).

Led Zeppelin - All of my love (1979)

Το synthesizer στο 2.33!

Πίσω
Μπλουζα