Τι ακούω απόψε ...

Mετα απο 30 χρονια στην αφανεια ποιος θα μπορουσε να φανταστει μια τετοια ονειρικη επιστροφη.Οι τεραστιοι Siren που μπορει να εβγαλαν δυο δισκους μονο αλλα ηταν και παραμενουν δισκαρες (No place like home 1986,Financial suicide 1989) επεστρεψαν απο τους νεκρους οπως ειναι και το ονομα του νεου τους δισκου και πραγματικα μας δειχνουν πως το metal δεν ξεχνιεται ρε κουφαλες.Back from the dead λοιπον το νεο τους album και παρακατω η κομματαρα S-Blade Serenade απο τα αλανια της florida :ylsuper: :headbang: :headbangdude: :headbang: :ylsuper: :headbangdude: :ylsuper: :headbang: :ylsuper: :headbangdude: :ylsuper: :headbang: :ylsuper: :headbangdude:

 
Τελευταία επεξεργασία:
Mου "καπάρωσες" φίλε metalcandyman τους "Manowar" (πλάκα κάνω) και αμφιταλαντεύομαι αν θα βάλω κάτι από αυτούς..Που μέχρι το '93 όταν έφυγα να υπηρετήσω, είχα τα πάντα από αυτούς..Και τις 7 δουλειές τους.. Τις 7 σε κασέτες (ξέρεις,κασετόφωνα κλπ) αλλά και 4 cd από τα 7 ( LP δεν είχα,γιατί το πικάπ μας άφησε χρόνους από το '85-'86..
Επιλέγω :
Manowar - Blood of the Kings

 
Θα ακούσω απόψε ένα τραγούδι του Alice,αλλά διασκευασμένο από τους αγαπημένους Krokus.. Και θα το αφιερώσω στους μαθητές μας:
" Βρε παιδιά,τώρα που σας γυρίζουν πίσω στα σχολεία και καλοκαιριάζει σιγά-σιγά, δεν θα πρέπει να τους πείτε.."
Krokus - School's Out ( sorry Alice Cooper)

 
The KLF - Justified and Ancient, απο τον δισκο "The White Room (1991)"


Το καλοκαιρι του '91 εμφανιστηκε ο ξαδερφος μου με ενα σωρο δισκους των KLF ανα χειρας. Αυτο που θυμαμαι περισσοτερο ειναι οτι δεν ειχα παραμικρη ιδεα τι ηθελαν να πουν. Ακομα δεν εχω... o_O

Θεωρω πιθανο ουτε οι ιδιοι οι KLF να ειχαν ιδεα. :p
 
The Midnight - Explorers


Όλες οι αναμνήσεις σε ένα βίντεο.. Πολύ συγκινητικό!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ακούω μια παλιά σειρά CD από εφημερίδα με μελοποιημένα ποιήματα, και ξανάκουσα ένα τραγούδι που είχα να το ακούσω χρόνια και χρόνια. Πρόκειται για το "Τραγούδι του τρελλού" με τη Μαρία Δημητριάδη, από το "Σκλάβοι πολιορκημένοι" του Μαμαγκάκη σε ποίηση Κώστα Βάρναλη. Προς μεγάλη μου έκπληξη υπάρχει στο Youtube, και να το.

Ο Μαμαγκάκης χρησιμοποίησε αποσπάσματα από το ποίημα. Εκτός από αυτόν και η Μαρίζα Κωχ έβαλε μουσική στο ίδιο ποίημα, μόνο που αυτή το χρησιμοποίησε ολόκληρο κι έτσι η δική της μελοποίηση κρατάει πάνω από 11 λεπτά. Προς ακόμη μεγαλύτερη έκπληξή μου υπάρχει κι αυτή στον Σωλήνα. Δεν νομίζω ότι το συνθετικό ταλέντο της Κωχ συγκρίνονταν με του Μαμαγκάκη, αλλά κι αυτή η εκδοχή μου αρέσει πολύ.
 
Πίσω
Μπλουζα