Τι ακούω απόψε ...

Απόψε ακούω αυτό το φλαμένκο ποπ τραγουδάκι της Maria José Cantudo, το οποίο ακούστηκε στην ταινία "η Ερωμένη"(ξένοι τίτλοι La Amante Ambiciosa και Passionate Lovers)
 
Τώρα τελευταία ο Atlantis βάζει συνεχώς το πιο κάτω αριστούργημα, το οποία είχα χρόνια να το ακούσω. Στα πρώτα δευτερόλεπτα που αρχίζει να τραγουδάει ο Χόντζον, είναι σα ν'ακούς τον Ρομπερτ Πλαντ των αρχών του 70. Οι φωνές τους είναι ίδιες!

Supertramp - School

Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία είναι σαν να έχει κολλήσει η βελόνα του Ατλαντίς, βάζει συνεχώς τα ίδια, τουλάχιστον στο 20 λεπτο που χρειάζομαι το πρωί μεχρι τα διόδια των Αφιδνών (είτε το απόγευμα περνώντας από εκείνο το σημείο). Μετά η συχνότητα καλύπτεται από τον κορυφαίο σταθμό της Ευβοιας, τον Αρμονία. Οσοι ακούν τον Μουσικό, είναι ίδιας ποιότητας.
 
Πριν μερικές μέρες ξεκίνησα τη σειρά Deadly Class στο Netflix. Οσοι μεγαλώσατε μεσα στα 80'ς, ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ. Η σειρά είναι σαν να ξεπήδησε από εκείνη τη δεκαετία. Μουσική, ντύσιμο, όλα. Καποια στιγμή άρχισε να παίζει το πιο κάτω κομμάτι που είχα να το ακούσω εκατονταδες χιλιάδες χρόνια. Και μόλις έμαθα και τον τίτλο του.

Killing Joke - Eighties


υγ. Εξυπακούεται ότι πρέπει να δείτε και το Atomic Blond, αν δεν το έχετε δει. Είναι παρόμοιου ύφους.
 
Και τι δε θα 'δινα να είχα προλάβει την Dorian Gray....


-Τι θα πάρετε;
-Από τα ίδια.
-Ποια ίδια;
-Που πήρα την άλλη φορά
-Μα ξέρετε την άλλη φορά μου τα είπατε λίγο μπερδεμένα
-Από τα μπερδεμένα *

Martinelli - Cenerentola (Cinderella) (1985)



* Διάλογος Μουστάκα - μπάρμαν στην disco Dorian Gray.
Ροζ Γάτος (1985)
 
Και τι δε θα 'δινα να είχα προλάβει την Dorian Gray....

Martinelli - Cenerentola (Cinderella) (1985)

Τέλειο, αυτό @Bajar είναι ένα track που αγαπώ από παιδί.

Και για απόψε Maggie Reilly σε ένα κομμάτι του Michael (ή Michel) Cretu (γνωστού απ' τα hits "Samurai" ,"Maria Magdalena" και άλλα των 80ς):
Πολύ ωραίο!


Mike Oldfield - Ommadawn (Part One) (1975)

 
Πίσω
Μπλουζα