paulochelao24
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 5.368
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ίσως το καλύτερο κομμάτι του για μένα, αν και νομίζω διασκευή σε Chris DeBurgh ; (αυτό μου διαφεύγει αν είναι διασκευή ή όχι). Το ερμηνεύει τρομερά
Ναι, ο Παπακωνσταντίνου διασκεύασε το Crusader (1979) του Chris de Burgh και το συμπεριέλαβε στο δίσκο "Χορεύω".Ίσως το καλύτερο κομμάτι του για μένα, αν και νομίζω διασκευή σε Chris DeBurgh ; (αυτό μου διαφεύγει αν είναι διασκευή ή όχι). Το ερμηνεύει τρομερά
Mοναδική μουσική ιδιοφυΐα, ένας καλλιτέχνης με 150 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων (σύμφωνα με την Wikipedia), με καριέρα που ξεκινάει από τα τέλη των 60s με την σούπερ μπάντα Genesis. Δεν υπήρξε καλλιτέχνης στα 80s που να μην συνεργάστηκε μαζί του. Πολλά αγαπημένα κομμάτια δικά του, μεγαλώσαμε με MTV και Phil Collins.Ένα καταπληκτικό κομμάτι του Phil Collins απ' το "No Jacket Required", το -ίσως- καλύτερο album του. "Doesn't Anybody Stay Together Anymore" :
Φοβερός κι ο Robert Palmer ήταν ταλέντο μεγάλο και άφησε ωραία τραγούδια. Μέχρι και οι Sonic Youth τον διασκεύασαν σε έναν δίσκο τους (ως Ciccone Youth).Mοναδική μουσική ιδιοφυΐα, ένας καλλιτέχνης με 150 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων (σύμφωνα με την Wikipedia), με καριέρα που ξεκινάει από τα τέλη των 60s με την σούπερ μπάντα Genesis. Δεν υπήρξε καλλιτέχνης στα 80s που να μην συνεργάστηκε μαζί του. Πολλά αγαπημένα κομμάτια δικά του, μεγαλώσαμε με MTV και Phil Collins.
Robert Palmer - Mercy Mercy Me / I Want You (1990)