Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Οι White Town (ουσιαστικά πιο πολύ συγκρότημα-υπόθεση ενός και μόνο καλλιτέχνη του βρετανού ινδικής καταγωγής Jyoti Mishra) και μέσα απ' τον δίσκο "Women In Technology" το κομμάτι "Thursday At The Blue Note". Δίσκος που ακούστηκε πολύ το 1997 και ειδικά για το κομμάτι "Your Woman"

Τελευταία επεξεργασία:
Με αυτό τον καταπληκτικό καιρό έξω και τη φύση να βάζει πλέον τα καλά της, από το πρωί μου έρχονται διάφορα τραγούδια στο μυαλό όπως αυτό το πολύ όμορφο ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη από τη συλλογή "Ο ήλιος ο ηλιάτορας" μελοποιημένο από τον Δημήτρη Λάγιο.

Ελένη Βιτάλη - Γεια σου Κύριε Μενεξέ (1982)

Με αυτό τον καταπληκτικό καιρό έξω και τη φύση να βάζει πλέον τα καλά της, από το πρωί μου έρχονται διάφορα τραγούδια στο μυαλό όπως αυτό το πολύ όμορφο ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη από τη συλλογή "Ο ήλιος ο ηλιάτορας" μελοποιημένο από τον Δημήτρη Λάγιο.

Τί γλυκό τραγούδι.

Ας αλλάξω στυλ.

Lizzy Borden - Flesh eater

Του οποίου ο ρυθμός των ντραμς στην αρχή ομοιάζει περίπου με το πιο κάτω.
Wasp - On your knees
....(με ό,τι μπορεί να είχε στο μυαλό του ο Βλάκι)

Καιρό είχα να γράψω, χρόνια ίσως αλλά να τι ακούω as we speak

Μουχαχαχαχα ρε Σπύρο ημαρτον!! Μα καλά ποιός έφτιαξε βιντεάκι για το τραγούδι χρησιποιώντας gameplay του Λάρι; Καλώς(ξανα)ηρθες φίλε μου.

3 χρόνια πριν το είχε ξαναβάλει ο @Blue Max εδώ
Αλλά σήμερα δεν κρατιέμαι και θα το ποστάρω ξανά.....
Η μουσική γράφτηκε από τον Πλέσσα σαν επένδυση για το Ρομανσέρο που είχε ανεβάσει ο Χόρν όταν πρωτοσυνεργάστηκε με την Κοντού.
Όπως είχε πει ο Πλέσσας, ο Χορν ήθελε να μπουν στίχοι για να το τραγουδήσει, τους στίχους έγραψε ο Πρετεντέρης.

Ποιος Το Ξέρει - Χορν, Πλέσσας, Πρετεντέρης.

Λίγα λουλούδια (Κ. Γιαννίδης - Β. Σπυρόπουλος - Π. Παπαδούκας) Νίκος Γούναρης

Ήρθες σαν την Άνοιξη (Τ.Μωράκης - Κ. Κοφινιώτης) Στέλλα Γκρέκα

Νάτο πάλι (Αργύρης Μπακιρτζής) Αργύρης Μπακιρτζής - Χειμερινοί Κολυμβητές

Ανοιξιάτικο βραδάκι (Σπ. Μεντής - Γ. Ρίτσος) Γιοβάννα

Όταν μιαν Άνοιξη (Μ. Θεοδωράκης - Μ. Αναγνωστάκης) Μαργαρίτα Ζορμπαλά - Πέτρος Πανδής

Κάθε Μάρτη, κάθε Απρίλη, κάθε Μάη (Γ. Γλέζος - Δ. Τζεφρώνης) Γιάννης Πουλόπουλος

Η ημέρα της Λαμπρής (Ν. Ξυδάκης - Δ. Σολωμός) Νίκος Ξυδάκης

Πέστε μου πού ’ναι η Άνοιξη (Μ. Πλέσσας - Α. Δασκαλόπουλος) Πόπη Αστεριάδη

Όταν θα ‘ρθει η Άνοιξη (Ν. Μαυρουδής - Α. Δασκαλόπουλος) Γιώργος Ζωγράφος

Φέρε μου την Άνοιξη (Μ.Πλέσσας) Σάκης Παπανικολάου

Μίλα μου για την Άνοιξη (Μ.Πλέσσας - Α.Δασκαλόπουλος) Μιχάλης Βιολάρης

Τελευταία επεξεργασία:
Rebé Meltner - Guardian of Dendera (1985)

Rebé Meltner - The AI Italodisco Legend - Official

Official YouTube-Accout of AI Italo-Disco-Legend Rebé Meltner

To clearify: Yes, you read right. Rebé is fictional. Photos of her, as well as all the Songs are made by artificial intelligence.

:oops:

αυτό μου θυμίζει λίγο το Topo & Roby Under the ice που γράφτηκε από πραγματικούς ανθρώπους στα '80ς....
Jeanette Biedermann-Deine Geschichten
που την ανακάλυψα χάρη στο ...γερμανικό Αντιρίξ και Συμφωνiξ (Clever & Smart) που δεν βγαίνει πια, έχει πεθάνει άλλωστε και ο Ιμπανέθ, ο συγγραφέας του original. είχαν βγει και 2-3 παιχνίδια για PC.
Sandra-Ich bin noch ein Kind
ναι η γνωστή Sandra, του Cretu, στο πρώτο της 45άρι, είμαι ακόμα παιδί, το 1976.

Τελευταία επεξεργασία:
Πρωτοεκτελέστηκε το 1926 δύο χρόνια μετά το θάνατο του Πουτσίνι
Έγινε νο 2 στην Αγγλία το 1990 λόγω του Μουντιαλ της Ιταλίας.
Θεωρώ καλύτερη ζωντανή εκτέλεση του "Nessun Dorma!" αυτή που δόθηκε 2 μέρες πριν τον τελικό του Μουντιαλ στο Παρίσι το 1998.
Από τον Παβαρότι βέβαια.....

"Νύχτα εξαφανίσου, αστέρια σβήστε, το ξημέρωμα θα κερδίσω"

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα