Να ευχηθώ χρόνια πολλά στη ΒΕΤΤΥ BOOP και στον Uskoke που σήμερα έχουν γενέθλια!
Και κάτι άλλο που πρόσεξα στις ημερομηνίες.. Πιστεύω πως η ημερομηνία γενεθλίων μου και της Bambi έχουν ένα κοινό. Και οι δύο έχουν "στιγματίσει" την ίδια χώρα.Το μήνυμα είναι ένα λοιπόν και το έγραψε ήδη ο Ελία Καζάν: "Αμέρικα,Αμέρικα"!
Φεύγουμε άμεσα για USA, συναντούμε τον Elephadas και όλοι μαζί βουρ για..Χόλιγουντ!Εκεί θα μεγαλουργήσουμε!..Αυτό είναι!
Bambi, το αστέρι σου στη Walk of fame σου ανήκει και θα διαλέξεις εσύ που θα τοποθετηθεί..Δίπλα στις σύγχρονες ή θα προτιμήσεις πλάι στο αστέρι της Doris Day?..ή ίσως της Audrey Hepburn ?
Για να μην γράψω για την τελετή βράβευσης των Oscar..Που σίγουρα ο φίλος Elephadas θα αρνηθεί να παραλάβει το Όσκαρ του,απαξιώνοντας φυσικά όλη τη διοργάνωση με την απουσία του..Δεν πειράζει,θα το παραλάβω εγώ το βραβείο,ως γνήσιος "εφετζής", θα ευχαριστήσω τη μητέρα μου,τον πατέρα μου,τους συνεργάτες μου,όλους τέλος πάντων (τετριμμένο βέβαια,αλλά αυτό θα κάνω)!
"Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα" !!! ( TZELASO, λυπάμαι..αλλά για μια μέρα διαφορά, έχασες να ζήσεις και εσύ αυτό το όνειρο!).
υγ: Φυσικά tonytony και τα δικά σου έχουν "σημαδιακή" ημερομηνία: "η πόλις εάλω"!..