Τι είναι το avatar σας , γιατί το επιλέξατε?

TZELASO

Retro Member
Αντιδράσεις
3.873
Γιατί έχω κανονικό? Μη με μπλέκεις με καινοτομίες. Άσε με στον κόσμο μου.

TZELASO

Retro Member
Αντιδράσεις
3.873
Ε, το Τ δεν είναι σήμα κατατεθέν μου? Είναι το αρχικό του καλλιτεχνικού μου. Και πολύ μου και καλά μου.

karapiperim

RetroNuts
Αντιδράσεις
3.796
Στόλισα κι εγώ σήμερα, και θεωρούμαι κι αργοπορημένη καθώς "μαμά, όλοι μας οι φίλοι στόλισαν". Γενικά δεν πολυφορτώνω το σπίτι, το δέντρο μου μόνο θέλω πλούσιο. Μου αρέσουν πολύ τα βαμμένα με σπρέι κλαδιά ελιάς, και μια δυο μπάλες. Νομίζω πως όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μου θα πάρω ένα μικρό αλλά πλούσιο δεντράκι. Άντε και του χρόνου!

TZELASO

Retro Member
Αντιδράσεις
3.873
Αμήν. Κι εμείς στολίσαμε εδώ και μια εβδομάδα. Έτσι, για να τα βλέπουμε και να μας αρέσει! Να είμαστε όλοι καλά!

Michael85

RetroNoob
Αντιδράσεις
111
Αν και για οσους υπηρξαν gamers στα 90s δεν νομιζω οτι χρειαζονται συστασεις
ο πρωταγωνιστης του Final Fantasy VII του πιο αγαπημενου μου game ever
Cloud Strife

marysuz73

RetroActive
Αντιδράσεις
681
Αγαπημένη ανάμνηση-Το Πάσχα του 1985 πηγαίνοντας στο χωριό μας περίμεναν εμένα και την αδελφή μου δύο συσκευασίες της ElGreco με δύο παταπουφίτσες σε πασχαλινό αυγό με μωβ μαλλάκια. δε βρήκα φωτό με αυγό+μωβ μαλλάκια οπότε βάζω αυτήν εδώ

Συνημμένα

• images (2).jpg
    images (2).jpg
    9,3 KB · Προβολές: 3

αριαδνη

candy fan
Αντιδράσεις
9.284
Αγαπημένη ανάμνηση-Το Πάσχα του 1985 πηγαίνοντας στο χωριό μας περίμεναν εμένα και την αδελφή μου δύο συσκευασίες της ElGreco με δύο παταπουφίτσες σε πασχαλινό αυγό με μωβ μαλλάκια. δε βρήκα φωτό με αυγό+μωβ μαλλάκια οπότε βάζω αυτήν εδώ
Υπέροχο

Μπλουζα