Το επέλεξα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη κατά την εγγραφή μου στο φόρουμ το 2012 (αν και για λόγους ανωτέρας βίας, καθώς και για επαναλαμβανόμενα τεχνικά θεματάκια πρόσβασης, έπαψα να έχω ενεργή συμμετοχή…). Θυμάμαι ότι ήθελα να ψάξω κάτι επειγόντως, οπότε έπρεπε γρήγορα να ανεβάσω ένα κοριτσίστικο ρετρό avatar που να υπονοεί την vintage mania που έχω από μικρή ηλικία… ´Όσο για το nickname? Χα! Αστείο σκηνικό, ως συνήθως… Κατά την αναζήτηση του παρόντος ρετρο φόρουμ έπινα καφέ με μια φίλη (εντελώς η φάση από εμένα, δεν την αγγίζουν καθόλου παλιά) η οποία βλέποντας τον ενθουσιασμό και το στιγμιαίο κόλλημα που έφαγα με την ανακάλυψή μου αναφωνεί: « Άντε, δεσποινίς Στάσου Μύγδαλα να φεύγω τώρα κι εγώ. Σ´ αφήνω να κάνεις τα δικά σου..» Βρήκα την εμπνευσμένη ατάκα της φοβερή, οπότε να σου και το nick.
Τον τελευταίο καιρό μάλλον προσπαθώ να κερδίσω το χαμένο έδαφος κι έχει «κουλαθεί» το χέρι μου στα ρετρό ποσταρίσματα. Υπάρχουν απίστευτα ενδιαφέροντα νήματα και τι να πρωτοδιαβάσω…Επί της ευκαιρίας, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλο το retromaniax.