αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 21.180
Όχι καλέ αυτό έγινε σαν ταινία, νέα θα φτιάξουμε με την ζωή μου, η αγνή του ΑγρινίουΜήπως εννοείς αυτό;
Η Αγνή Του Λιμανιού
finosfilm.com
Όχι καλέ αυτό έγινε σαν ταινία, νέα θα φτιάξουμε με την ζωή μου, η αγνή του ΑγρινίουΜήπως εννοείς αυτό;
Η Αγνή Του Λιμανιού
finosfilm.com
Η Αγνή του Αγρινίου με αγρινιώτικη προφοράΗ αγνή του Αγρινίου, η φινος παρουσιάζει μια αγνή και φτωχή κοπέλα παλεύει κόντρα στις αντίξοες συνθήκες μιας διεφθαρμενης πολης που δεν την βλέπει με καλό ματι χα χα
Προβολή συνημμένου 293675
Παραθέτω απόσπασμα από ιερέα που εκφωνεί τον κατηχητικό λόγο του Ιωάννου του Χρυσοστόμου (προς το τέλος της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας) και κάνει παρατήρηση σε κάποιες γυναίκες που προφανώς θορυβούν. Σύμφωνα με σχόλιο πρόκειται για τον ιερέα πατέρα Αποστόλη στο Πετροχώρι Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος πλέον έχει κοιμηθεί. Ο ήχος αρχίζει στο 0:09.Που τελικά γίνεται κουνελάκι του playboy , έχω αγρινιωτικη προφορα που το ξέρεις η @Bajar δεν έχει πχ
Καλά τις είπε. Εν τω μεταξύ στην φωτογραφία που κρατάς την πινακίδα "Η Φίνος Φιλμ παρουσιάζει" έχεις λερώσει το παντελόνι με κιμωλία (προφανώς από την πινακίδα).Τι στόμα είναι αυτό που εχετε; δηλ.σταματηστε να μιλάτε κάνετε φασαρία στο εκκλησιασμα, χα χα
Ναι ακριβώς Παναγίας μου μα όλα τα βλέπεις πουαροΚαλά τις είπε. Εν τω μεταξύ στην φωτογραφία που κρατάς την πινακίδα "Η Φίνος Φιλμ παρουσιάζει" έχεις λερώσει το παντελόνι με κιμωλία (προφανώς από την πινακίδα).
Αφού είναι εμφανέστατη πάνω στο μαύρο, τι να κάνω ;Σε έχει φοβηθεί το μάτι μου μα και την κιμωλία την καταλαβες;
A χα χαΑφού είναι εμφανέστατη πάνω στο μαύρο, τι να κάνω ;
Ως προς τον χώρο, σε προθάλαμο κινηματογράφου βρίσκεσαι;A χα χαμωρέ και αυτό το παρατηρησες
Σε καφετερια έκανε παρτυ Τσικνοπέμπτη με αυτό το θεμαΩς προς τον χώρο, σε προθάλαμο κινηματογράφου βρίσκεσαι;