Πρόσεξε δεν συγχωρώ τις ρετρονομιεςΣερίφης Αριάδνη! Ωριαία φωτό!
Θα το κάνουμε σαν έναν γνωστό που έχει σπουδάσει κινηματογράφο και τον ρώτησα αν κάμω για κουνελακι του πλειμποι και μου είπε αν είχες ακόμα 7 πόντους ύψος και θες και ρετουσαρισμα στο πρόσωπο αλλά μαλλιά , αλλο ντυσιμοκτλ.Συνδύασα σερίφη και σαμανθα Φοξ τρομάρα μου, touch me I want to feel your body, παραδινεσ ερστε ;
Αλλά δεν είπες το γνωστό "Miranda Warning" :
Τα λέω τώρα αντί να μου πεις ναι φτυστή θα,σαι η σαμανθα αν ντυθείς και κάνεις το μείκ απ της γελάς από πάνω, shut up θα φας καλαΑλλά δεν είπες το γνωστό "Miranda Warning" :
"You have the right to remain silent. Anything you say can and will be used against you in a court of law. You have the right to talk to a lawyer for advice before we ask you any questions. You have the right to have a lawyer with you during questioning. If you cannot afford a lawyer, one will be appointed for you before any questioning if you wish. If you decide to answer questions now without a lawyer present, you have the right to stop answering at any time."
![]()
Miranda warning - Wikipedia
en.wikipedia.org
Τα λέω τώρα αντί να μου πεις ναι φτυστή θα,σαι η σαμανθα αν ντυθείς και κάνεις το μείκ απ της γελάς από πάνω, shut up θα φας καλα
Tετοιος σερίφης θα μαι
Ναι μπαμπι είναι από το λυχνάρι που δεν υπάρχει πια και Φίλιπ μαρλοου που λατρευω
Always μεγάλη παρηγοριαΕίσαι πολύ τυχερή που έχεις κάποιο χρόνο οπου μπορείς να αφιερώσεις διαβάζοντας ένα βιβλίο!