Τι είναι το avatar σας , γιατί το επιλέξατε?

kabamaru απειρες φορες που το εχω δει ψαξιμο και ανακαλυψη ολων των αυθεντικων βιντεοκασετων ακομα και της ταινιας που ειχε βγει soundtrack που μου αρεσει πολυ και ακομα και φιγουρα που ειχε βρει η νονα ειδικη παραγγελια μετα απο επιμονη ζητηση μου απλα ο αγαπημενος ηρωας τω παιδικων μου χρονων και διαχρονικος μεχρι σημερα
 
αλλάζω σχετικά συχνά avatar αλλά αυτό που εχω τώρα είναι απο το αγαπημένο μου παιχνίδι (rainbow island) .. είναι μάλιστα το πρώτο game που είχα πρήξει την συγχορεμένη μανούλα μου να μου το πάρει.. μιλάμε για πολύ κάψιμο..
 
To avatar μου, είναι το εξώφυλλο του Katakis, το οποίο και έπαιζα όταν ήμουν μικρός στον Commodore
 
Το δικό μου είναι το σύμβολο των Βασιλέων της Μακεδονίας, ο δεκαεξάκτινος Ήλιος των Αιγών (Βεργίνας)...Θεσσαλονικιός γαρ :)
 
το δικο μου ειναι το σημα ενος απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα

Machine Head
 
Εγω και το ετερον ημισυ καμμια δεκαρια χρονια πριν, μέσα σε (απομιμηση) ρετρό μενταγιον απο αυτά που ανοιγουν και εχουν μεσα φωτογραφια. Ειχα διαβασει πολλά μυθιστορηματα οταν ημουν μικρή με τέτοια μενταγιον και μου έκανε πολύ ρετρό και νοσταλγικο. Βεβαια στα μυθιστορηματα τα πορτραιτα ηταν ζωγραφιστά και ειχαν μεγάλη σημασια στην ιστορια. Χαρη σε τετοια μενταγιον έβρισκες χαμενους συγγενεις, περιουσιες ή απλά το κοιταζες λιγο πριν πεθάνεις τραγικά και ρομαντικά και θυμοσουν τις στιγμές με τον μεγάλο έρωτα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το δικό μου το ξέρετε οι περισσότεροι πιστεύω και ο λόγος είναι οτι είναι ΘΕΟΣ!!! :)
 
Τι χρείαν λόγων έχωμεν; Και διατί να το κρύψωμεν. άλλωστε....
 
Το avatar μου είναι σκηνή απο ένα αγαπημένο μου παιχνίδι, το Defender of the Crown το οποίο έπαιζα στον Commodore 64
 
Το δικό μου avatar πάλι, είναι ένας χαρακτήρας που ενώ βγήκε (επιτέλους!) κινηματογραφική ταινία του, δεν προβλήθηκε στο σινεμά παρά βγήκε απευθείας σε DVD, σε πολλές χώρες (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας)... Πρόκειται για σκίτσο του Solomon Kane, χαρακτήρα από βιβλίο ενός απ' τους κορυφαίους (κατά την γνώμη μου) συγγραφείς ηρωικής φαντασίας και δημιουργό του Conan, τον Robert E. Howard! Εικονογράφος αυτού ο Gary Gianni.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οταν και αν γινει ποτε ταινια ο Αλμουρικ θα τον βαλω και εγω αβαταρ ;) μεχρι τοτε Αλαν και παλι Αλαν !
 
Τον πλανήτη θα βάλεις άβαταρ; :) Κι εγώ θέλω να βγει τέτοια ταινία, πάντως!! Προς το παρόν ας αρκεστούμε στο νέο "Conan The Barbarian" που ετοιμάζεται, με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa. ;)
 
Μολις το αλλαξα και εβαλα μια ρετρο κουκλα βιτρινας με ρετρο γυαλια ηλιου.Την ειχα βρει σε ενα μαγαζι που εκλεισε το καλοκαιρι. (ενα απο τα χιλιαδες...) Ο ιδιοκτητης ειχε βγει και φωναζε ᾽᾽Κλεισαμε, κλεισαμε᾽᾽ και τις χαριζε στα διπλανα μαγαζια. Μια φιλη ειχε το διπλα μαγαζι και την πηρε να μου την κανει δωρο. Πλεον γινονται ολο και πιο σπανιες αυτες οι κουκλιτσες. Εχει και περουκα!
 
Κυριακη να σου πω τι επαθα: νόμιζα πως ήταν πραγματική κοπέλα, πολυ ζωντανη αν δεν εβλεπα τα χερια, τους ωμους δηλ. 2-3 φορες θα νόμιζα πως ειχα να κάνω με φωτο πραγματικού κοριτσιου :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
το δικο μου φυσικα ειναι απ το κινουμενο σχεδιο ταο ταο
 
Αριαδνη και katerinak πολυ τρυφερα και χαριτωμενα τα avatar σας! Συγνωμη αν σας τρομαξα το εβαλα διοτι σκεφτηκα να συνδυασω την αγαπη μου για τις ρετρο κουκλες βιτρινες με την επικαιροτητα, φοραει δε μονο ενα σεντονι διοτι που λεφτα πια για ρουχα!
 
Domenica είπε:
Αριαδνη και katerinak πολυ τρυφερα και χαριτωμενα τα avatar σας! Συγνωμη αν σας τρομαξα το εβαλα διοτι σκεφτηκα να συνδυασω την αγαπη μου για τις ρετρο κουκλες βιτρινες με την επικαιροτητα, φοραει δε μονο ενα σεντονι διοτι που λεφτα πια για ρουχα!
αν ηταν κοπέλα θα ηταν μια χαρα, απλά λιγα κιλάκια παραπάνω θα χρειαζότανε σιγουρα :)

τα γυαλια της ειναι όλα τα λεφτά!!!!!! μοναδικα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
<---Το δικο μου το επελεξα γιατι 1ο:Λατρευω τα 80s:hurrah: (μακραν η καλυτερη δεκαετια) και 2o:Γιατι απεικονιζει το χαρακτηριστικοτερο παιχνιδι των 80s...PACMAN!!!!!! :bow:
 
συμφωνω κι εγω με την αριαδνη Domenica,εχει φοβερα γυαλια η κουκλα βιτρινας :)

πριν απ αυτο το αβαταρ ειχες ενα μενταγιον :)

ΥΓ: ξεχασα να πω γιατι διαλεξα το δικο μου αβαταρ : γιατι μου αρεσε το κινουμενο σχεδιο,μεχρι και ντοσιε ειχα για τα "σκεφτομαι και γραφω" :flower:
 
Πίσω
Μπλουζα