Τι ζώδιο είστε;

Τωρα που μας βγηκε το ονομα, ο,τι και να πουμε δεν το σωζουμε με τιποτα. :D
 
fussy είμαι
cowardly είμαι στον υπέρτατο βαθμό, ο δειλότερος και πιο φοβιτσιάρης άνθρωπος που έγινε ποτέ. Εγώ βέβαια με αποκαλώ "προσεκτικό".
αλλά belittling? Δεν φταίω εγώ αν οι μη Παρθένοι δεν προσεγγίζουν καν την τελειότητά μας και τους κοιτάω αφ' υψηλού.
 
Από ποιο σήριαλ έιναι η Παρθένα Παπακωνσταντίνου?
 
... βρε βρέχει καρεκλοποδαρα
Τα καρεκλοπόδαρα έχουν να κάνουν με τη σειρά ή πράγματι βρέχει στο Agrinio City;;;
Σύμφωνα με το meteo.gr στις 18:00 της Παρασκευής 13-05-2022 στο Αγρίνιο βρέχει καταρρακτωδώς.
1652456131739.png
 
Τελευταία επεξεργασία:
Είμαι λέει δειλή. Ποια εγώ, που σήμερα είχα το θάρρος να πληρώσω ταυτόχρονα ρεύμα :eek:, τηλέφωνο και κοινόχρηστα και βγω να τα κάνω όλα αυτά Παρασκευή και 13 στο κέντρο της πόλης που είχε και πορεία στα Προπύλαια. Πλάκα κάνει; Ο Ηρακλής (ο ήρωας - ημίθεος) ούτε από την πόρτα του σπιτού του δε θα βγαινε σήμερα.
Συμφωνώ με τον elephada για όσα είπε για το χαρακτηρισμό belittling αλλά όχι για το fussy γιατί επιδέχεται κάμποσες ερμηνείες. Αν πάντως εδώ εννοεί τον λεπτολόγο κι όχι τον ιδιότροπο, ναι είμαι!

Είδα και τη Ρωξάνη Ντάνου να κατατάσσεται στους Παρθένους. Γιατί; Είμαστε εμείς ύπουλοι, εγωιστές, καλοπερασάκηδες και λαμόγια; Κάπου έκανε τεράστιο λάθος.

@αριαδνη Μπόρα είναι θα περάσει, Αριαδνούλα. Άλλωστε μαθημένοι είστε.
 
Μα σταθηκες τυχερη γιατι εμεις ειμαστε Ελληνες και μας πιανει μονο το Τριτη και 13. Το Παρασκευη και 13 ειναι για τα Αμερικανακια. :)
 
Μα σταθηκες τυχερη γιατι εμεις ειμαστε Ελληνες και μας πιανει μονο το Τριτη και 13. Το Παρασκευη και 13 ειναι για τα Αμερικανακια. :)
Πάντως πέρα από την πλάκα, όλες αυτές οι "γρουσούζες" μέρες που έχουμε κι εμείς κι αυτοί, μόνο τυχερές μου έχουν βγει μέχρι στιγμής. Είναι θέμα διάθεσης.
 
Παιδιά τι έγραψαν σήμερα για τους σκορπιούς ; Πήγα την μάνα μου στο γιατρόιι και οπως βγαίναμε , είναι μισοτυφλη την κουβαλάω , είναι χάλια, πέφτει κτλ αλλά ποιος έρχεται και την χαιρετα μέσα στο πλήθος; Ε, ο Τσίπρας , ένθερμη χειραψια .
 
Σημερα μου ειπε ο αντρας μου οτι μια συναδελφος του ειχε γενεθλια και πως οταν τους κερνουσε γλυκα ελεγε σε ολους ποσο σπουδαιοι ειναι οι Ταυροι και πως απο ολα τα ζωδια ειναι το καλυτερο.
Φανταστειτε τωρα να τολμησουμε να πουμε το ιδιο πραγμα για παρτη μας εμεις οι Σκορπιοι τι ντοματα εχουμε να φαμε! :D
 
Θέλετε να σας μιλήσω για τους Ταύρους;
Τεμπελχανεία, συμφεροντολόγοι, ύπουλοι δολοπλόκοι, τύποι άντεργκραουντ που δεν τους πιάνει το μάτι σου κι έχουν κάνει αίσχη. Πίσω από κάθε παρεξήγηση και ταχταρμά κρύβεται ένας Ταύρος, που δεν εμπλέκεται άμεσα αλλά έχει κάνει μαλιοκούβαρα τους πάντες με υπονοούμενα και μπηχτές. Επειδή όμως είναι όπως σας είπα τεμπέληδες, καταφέρνουν να μη βρίσκονται στο επίκεντρο όταν όλα πάνε στραβά. Ευθυνόφοβοι, μετρ της ανάθεσης, κάνε εσύ αυτό κι εσύ αυτό για να μην κάνω εγώ τίποτα, πάνσοφοι συμβουλάτορες συμβουλών που οι ίδιοι δεν τηρούν, προσεκτικά λαμόγια....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΤΑΥΡΟΙ!!!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ!!!
 
Aριαδνη, ειδες Διδυμοι και Σκορπιοι τι αστραφτερο χαμογελο εχουμε;
Δεν συγκρίνεται του διδύμου με τον Σκορπιό είμαστε τρισχειροτεροι( αν και εγώ παιδιά έχω μια κατάσταση που λέγεται χασμοδοντιαση, κενό μεταξύ των δοντιών και δεν πιάνουν πλάκα ευκολα τα δόντια)
 
Δεν συγκρίνεται του διδύμου με τον Σκορπιό είμαστε τρισχειροτεροι( αν και εγώ παιδιά έχω μια κατάσταση που λέγεται χασμοδοντιαση, κενό μεταξύ των δοντιών και δεν πιάνουν πλάκα ευκολα τα δόντια)
Να αλλαξεις ζωδιο και θα κανεις δοντια μαργαριταρια. :D
 
Είμαι Κριός και έχω δεχτεί κομπλιμέντο για τα δόντια μου! Έχω όμως ωροσκόποι Αιγόκερω που σύμφωνα με τους αστρολόγους είναι κακός για κόκαλα-δόντια γι αυτό και έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με σφραγίσματα, απονευρώσεις και όλα τα ωραία.
Αριάδνη το κενό σημαίνει ότι είσαι αισθησιακή γυναίκα!
 
Πίσω
Μπλουζα