Εντάξει, πλησιάζω την ζωδιακή ηλικία μου!Λέει την αλήθεια για μενα
Προβολή συνημμένου 243701
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!Είχε άνα μικρό λαθάκι και το διόρθωσα
Όσον αφορά τον Μάικλ Τζάκσον.. μη δίνεις και πολλή σημασία στις υποτιθέμενες "αποκαλύψεις". Ποτέ δεν με έπεισαν όλα τα στημένα που έβγαλαν για εκείνον (αλλά και για άλλους, πιο εγχώριους). Μέχρι που είδα σήμερα αυτό το βίντεο και έχασα πάσα ιδέα:Καθόλου δεν ξεχνώ μπαχαρ αλλά γνωρισαμε και ανθρώπους με ήθος όπως ο Σπυρος Μπιμπιλας ( που ειλικρινά δεν ήξερα πως ήταν τόσο καλός άνθρωπος). Εγώ τον λατρευα τον Μαικλ μέχρι που ήρθαν οι αποκαλύψεις και έμεινα...
Συμπάσχω!!!Ο άλλος ιχθύς φαγώθηκε από τον Νο. 1 γιατί ήταν μικρότερος κι ως γνωστόν το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό (όλο συγκίνηση βέβαια, αλλά τον τρώει).
Κι εγώ πάντως τρώω. Και μετά κρίνω αυτό που έφαγα. Θα είμαι Παρθενόταυρος.
Όπως έχω πει πολλάκις, είμαι η ντροπή των Παρθένων. Η λατρεία που έχω στο καλοκαίρι είναι γνωστή στο RM εδώ και χρόνια.Ε, ναι λοιπόν! Μισώ το καλοκαίρι, και ιδιαιτέρως το καλοκαίρι στην Αθήνα! Φυσικά η Αθήνα είναι αφόρητη όλες τις εποχές, αλλά το καλοκαίρι είναι για αυτοκτονία.Τα ζώδια που αντιπαθούν το καλοκαίρι - Marie Claire
Κι όμως, υπάρχουν και τέτοια.www.marieclaire.gr
και θα δαγκώνεις....Ε, οχι και μονο μια ωρα υπνου. Τι θα κανω την υπολοιπη νυχτα; Θα βρυκολακιασω;
Αυτό ταιριάζει με τον ύπνο! Τον λατρεύω!!! 8-9 ωρες υπνου με αναζωογονούν!!! Και φυσικά το αλκοολ με νυστάζει.