Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.797
Ναι, παιδι μου! Να' χεις το κεφαλι σου ησυχο.Bambi θα πάρω αιγόκερω τελος.
Ναι, παιδι μου! Να' χεις το κεφαλι σου ησυχο.Bambi θα πάρω αιγόκερω τελος.
Ααα ήρθες στα πάτρια εδάφη; Δεν το χα καταλάβει. Σου εύχομαι να περάσεις όμορφες διακοπές με οικογένεια και φίλους.Τρωγονται τα καινοτόμα απορρυπαντικά? Διότι μόνο σε φαγητά και κυρίως γλυκά δεν μπορώ να αντισταθώ. Θα γυρίσω ΗΠΑ καμια δεκαριά κιλά βαρύτερος. Δεν θα κουμπώνει η ζώνη ασφαλείας του αεροπλάνου.
Θέλεις να πεις ότι δεν ανήγγειλαν στις 30 Ιουνίου οι ειδήσεις όλων των καναλιών και Τα Χρονικά της Ημέρας στο ραδιόφωνο και τα Ελληνικά Επίκαιρα πριν τις ταινίες "Αφίχθη σήμερον προερχόμενος εξ Ηνωμένων Πολιτειών ο επιφανής ομογενής κύριος elephadas δια σχετικώς μακράν παραμονήν εις γνωστόν παραθαλάσσιον θέρετρον της Ευβοίας, συνδυασμένην με ολιγοήμερον επίσκεψιν εις τα ορεινά της Ευρυτανίας"? Αίσχος!Ααα ήρθες στα πάτρια εδάφη; Δεν το χα καταλάβει.
Μόνο για έναν ονόματι elon musk μίλησαν πως ήρθε στην ΜύκονοΘέλεις να πεις ότι δεν ανήγγειλαν στις 30 Ιουνίου οι ειδήσεις όλων των καναλιών και Τα Χρονικά της Ημέρας στο ραδιόφωνο και τα Ελληνικά Επίκαιρα πριν τις ταινίες "Αφίχθη σήμερον προερχόμενος εξ Ηνωμένων Πολιτειών ο επιφανής ομογενής κύριος elephadas δια σχετικώς μακράν παραμονήν εις γνωστόν παραθαλάσσιον θέρετρον της Ευβοίας, συνδυασμένην με ολιγοήμερον επίσκεψιν εις τα ορεινά της Ευρυτανίας"? Αίσχος!
Δυστυχώς Τρίτη πετάω για ΗΠες και Τετάρτη πίσω στο κάτεργο.
Καλά για πόσες ημέρες ήρθες;;;Δυστυχώς Τρίτη πετάω για ΗΠες και Τετάρτη πίσω στο κάτεργο.
πόσο σωστή εικόνα!
4 βδομαδούλες. Τόση άδεια έχω.Καλά για πόσες ημέρες ήρθες;;;
Υπνος! Η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής!!!
Μπα...με τίποταΥπνος! Η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής!!!
Να σου πω δεν σε είχα να παίζεις σε αυτήν την πίστα , του ύπνου εννοω αλλά στις άλλες δυοΕγώ που δεν χορταίνω με τίποτε κανένα από τα τρία είμαι φαίνεται πανζωδιαστής
("Ζυγούς" αλλά "Δίδυμος" και "Ιχθύς". Έχει μπλέξει τους αριθμούς του ο συντάκτης)
Και τα άλλα δυο καλά είναι....Υπνος! Η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής!!!
Υπάρχουν και καλύτερα πχ.τα μπιτσομπαρα τα βιβλία της Κρίστι και η μελέτη Ελλήνων αρχαίων φιλοσόφων και φυσικά οι ταινιαρες του 50' και του 60'Και τα άλλα δυο καλά είναι....
Θέμα γούστου είναι, προσωπικά τα μπιτσόμπαρα μου φέρνουν απίστευτο πονοκέφαλο, ενώ τα άλλα τρία που αναφέρθηκαν πιο πάνω τον διώχνουνΥπάρχουν και καλύτερα πχ.τα μπιτσομπαρα τα βιβλία της Κρίστι και η μελέτη Ελλήνων αρχαίων φιλοσόφων και φυσικά οι ταινιαρες του 50' και του 60'