Δεν σας εκτιμούν οσο θα έπρεπεΆλλα αντ' άλλων γράφουν γι' αυτόν τον Παρθένο τουλάχιστον.
Και γι' αυτόν εδώ επίσης. Άσε που για το ότι θεωρούν προτέρημα των Παρθένων τη σημασία που δίνουν στη λεπτομέρεια φοβάμαι ότι απλώς βρήκαν ένα διπλωματικό τρόπο να μας πουν ψυχαναγκαστικούς. Ωστόσο κάποια άλλα που γράφουν (χιούμορ, προσφορά) με βολεύει πολύ να τα κρατήσω.Άλλα αντ' άλλων γράφουν γι' αυτόν τον Παρθένο τουλάχιστον.
Μ'αρέσουν όλα τα νησιά! Αποφεύγω τα μακρινά όμως, γιατί δυστυχώς ζαλίζομαι πάρα πολύ στη θάλασσα και το ταξίδι καταλήγει να είναι ένα μαρτύριο. Εδώ και 20+ χρόνια πάω με αεροπλάνο, ή με πλοίο max 2 ώρες!!! Για μένα η Ζάκυνθος έχει τα ωραιότερα νερά
Έχω να πάω από το 2001, τότε που έκανα τουρ στα Δωδεκάνησα με την ευγενική χορηγία του ΕΣ.Αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που δεν πήρα σοβαρά την ιδέα του γαμπρού μου. Οι απέναντι και η απομόνωση σε περίπτωση κάποιου προβλήματος.
Είναι πολύ ωραία η Σαμοθράκη! Εναλλακτικός τουρισμός! Είναι κοντά από Αλεξανδρούπολη (δεν κάνω μεγάλες αποστάσεις με πλοίο)Σαμοθράκη που λέει για τους τοξότες δεν έχω πάει ποτέ και θέλω χρόνια να πάω
Eχει καλύτερα νερά από Λευκάδα;Μ'αρέσουν όλα τα νησιά! Αποφεύγω τα μακρινά όμως, γιατί δυστυχώς ζαλίζομαι πάρα πολύ στη θάλασσα και το ταξίδι καταλήγει να είναι ένα μαρτύριο. Εδώ και 20+ χρόνια πάω με αεροπλάνο, ή με πλοίο max 2 ώρες!!! Για μένα η Ζάκυνθος έχει τα ωραιότερα νερά
Ναι!Eχει καλύτερα νερά από Λευκάδα;
Η Σαμοθράκη είναι στη λίστα των νησιών που θέλω πολύ να επισκεφτώ κι ας μην έχει αεροδρόμιο, άλλωστε, όπως λέει και η domniki, η απόσταση από την Αλεξανδρούπολη με πλοίο είναι υποφερτή (νομίζω κανά δίωρο). Δεν είναι τόσο ο εναλλακτικός τουρισμός που με τραβάει όσο η αύρα μυστηρίου (κυρίως αυτή) που την περιβάλλει και το εκπληκτικό φυσικό της τοπίο με τις αμέτρητες εναλλαγές. Ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή.Σαμοθράκη που λέει για τους τοξότες δεν έχω πάει ποτέ και θέλω χρόνια να πάω
Φλύαρη αλεπούΠαρθένος: Ιδιότροπος σκίουρος, λέει. Ο κήπος μου βρίθει σκιούρων, και από ιδιοτροπίες ας μη μιλάμε. Δηλαδή οι σκίουροί μου είναι Παρθένοι?