Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 32.604
Γιατι το δωρο που θα λαβουμε εμεις οι Σκορπιοι ειναι τονισμενο με αλλο χρωμα γραμματων;
Τοσο ιδιαιτεροι ειμαστε;
Τοσο ιδιαιτεροι ειμαστε;

Φουσκωτό φλαμένκο είστε καλοκαιρακιδες οι σκορπιοιΓιατι το δωρο που θα λαβουμε εμεις οι Σκορπιοι ειναι τονισμενο με αλλο χρωμα γραμματων;
Τοσο ιδιαιτεροι ειμαστε;![]()
Το σκέφτεσαι αν στο έκαναν δωροΣυγγνώμη, ο Τοξότης θα κάνει μπότοξ????? Αχαχαχαχαχαχαχα!!!
Σαν διδυμακι θα μείνω στις ,ευχετήριες ευχές και σε κάποιες ανταλλαγές δωρωνΠώς θα περάσουν τα 12 ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων;
![]()
Πώς θα περάσουν τα 12 ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων;
Τι ξεχωριστό όμως μπορεί να κάνει το κάθε ζώδιο, ειδικά αυτές τις μέρες;m.must.com.cy
Το σκέφτεσαι αν στο έκαναν δωρο
![]()
Τι ξεχωριστό όμως μπορεί να κάνει το κάθε ζώδιο, ειδικά αυτές τις μέρες;m.must.com.cy
Α μην το λες πήγε πρόσφατα μια φίλη μου και έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις και από την ξεναγησηΒαθυτατη επιθυμια ημων των Σκορπιων ειναι μια επισκεψη στο καστρο του Κομη Δρακουλα;
ΟΡΙΣΤΕ;;;![]()
Α μην το λες πήγε πρόσφατα μια φίλη μου και έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις και από την ξεναγηση
Ξεναγός ξανθοςΦανταζομαι πως θα ηταν πολυ ευγενικος και φιλοξενος ο Κομης.![]()
Φοβάσαι και έχεις τα δικιά σου πρέπει να πας σε γιατρό εξπέρΕγώ botox???????? Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο.
Ανταλλάσσω το αυτοκίνητο με το ταξίδι στις Μπαχάμες!!!! Ή βάλε κ' εμένα στις βαλίτσες σου!!! Ταξιδεύω και cargo, άμα λάχειΤαξίδι στις Μπαχάμες!!
Τώρα ετοιμάζω βαλίτσες και σας χαιρετώ!!![]()
Δομίνικη, τι βλέπω έβαλες χριστουγεννιατικο αβαταρΑνταλλάσσω το αυτοκίνητο με το ταξίδι στις Μπαχάμες!!!! Ή βάλε κ' εμένα στις βαλίτσες σου!!! Ταξιδεύω και cargo, άμα λάχει
Μας ήρθε και ο ανάδρομος Άρης, εκτός από τον ανάδρομο Ερμή.
![]()
Ανάδρομος Άρης: Τα ζώδια που είναι πιο επιρρεπή σε λάθη αυτή την περίοδο - Marie Claire
Τα πάθη και τα κίνητρα δέχονται επίθεση.www.marieclaire.gr
Φοβάσαι και έχεις τα δικιά σου πρέπει να πας σε γιατρό εξπέρ
Ανταλλάσσω το αυτοκίνητο με το ταξίδι στις Μπαχάμες!!!! Ή βάλε κ' εμένα στις βαλίτσες σου!!! Ταξιδεύω και cargo, άμα λάχει
Μας ήρθε και ο ανάδρομος Άρης, εκτός από τον ανάδρομο Ερμή.
![]()
Ανάδρομος Άρης: Τα ζώδια που είναι πιο επιρρεπή σε λάθη αυτή την περίοδο - Marie Claire
Τα πάθη και τα κίνητρα δέχονται επίθεση.www.marieclaire.gr
Της ίδιας λογικής είμαιΟύτε εξπέρ, ούτε ξε-εξπέρ. Δεν κάνω εγώ τέτοιο πράγμα με τίποτα. Να βάλω κρέμα ημέρας, νύχτας, ματιών, serum, ναι. Τέτοιες ιστορίες δεν ανοίγω. Δεν έχω κανένα λόγο.