Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 31.007
Γιατι το δωρο που θα λαβουμε εμεις οι Σκορπιοι ειναι τονισμενο με αλλο χρωμα γραμματων;
Τοσο ιδιαιτεροι ειμαστε;
Τοσο ιδιαιτεροι ειμαστε;
Φουσκωτό φλαμένκο είστε καλοκαιρακιδες οι σκορπιοιΓιατι το δωρο που θα λαβουμε εμεις οι Σκορπιοι ειναι τονισμενο με αλλο χρωμα γραμματων;
Τοσο ιδιαιτεροι ειμαστε;
Το σκέφτεσαι αν στο έκαναν δωροΣυγγνώμη, ο Τοξότης θα κάνει μπότοξ????? Αχαχαχαχαχαχαχα!!!
Σαν διδυμακι θα μείνω στις ,ευχετήριες ευχές και σε κάποιες ανταλλαγές δωρωνΠώς θα περάσουν τα 12 ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων;
Πώς θα περάσουν τα 12 ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων;
Τι ξεχωριστό όμως μπορεί να κάνει το κάθε ζώδιο, ειδικά αυτές τις μέρες;m.must.com.cy
Το σκέφτεσαι αν στο έκαναν δωρο
Τι ξεχωριστό όμως μπορεί να κάνει το κάθε ζώδιο, ειδικά αυτές τις μέρες;m.must.com.cy
Α μην το λες πήγε πρόσφατα μια φίλη μου και έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις και από την ξεναγησηΒαθυτατη επιθυμια ημων των Σκορπιων ειναι μια επισκεψη στο καστρο του Κομη Δρακουλα;
ΟΡΙΣΤΕ;;;
Α μην το λες πήγε πρόσφατα μια φίλη μου και έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις και από την ξεναγηση
Ξεναγός ξανθοςΦανταζομαι πως θα ηταν πολυ ευγενικος και φιλοξενος ο Κομης.
Φοβάσαι και έχεις τα δικιά σου πρέπει να πας σε γιατρό εξπέρΕγώ botox???????? Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο.
Ανταλλάσσω το αυτοκίνητο με το ταξίδι στις Μπαχάμες!!!! Ή βάλε κ' εμένα στις βαλίτσες σου!!! Ταξιδεύω και cargo, άμα λάχειΤαξίδι στις Μπαχάμες!!
Τώρα ετοιμάζω βαλίτσες και σας χαιρετώ!!
Δομίνικη, τι βλέπω έβαλες χριστουγεννιατικο αβαταρΑνταλλάσσω το αυτοκίνητο με το ταξίδι στις Μπαχάμες!!!! Ή βάλε κ' εμένα στις βαλίτσες σου!!! Ταξιδεύω και cargo, άμα λάχει
Μας ήρθε και ο ανάδρομος Άρης, εκτός από τον ανάδρομο Ερμή.
Ανάδρομος Άρης: Τα ζώδια που είναι πιο επιρρεπή σε λάθη αυτή την περίοδο - Marie Claire
Τα πάθη και τα κίνητρα δέχονται επίθεση.www.marieclaire.gr
Φοβάσαι και έχεις τα δικιά σου πρέπει να πας σε γιατρό εξπέρ
Ανταλλάσσω το αυτοκίνητο με το ταξίδι στις Μπαχάμες!!!! Ή βάλε κ' εμένα στις βαλίτσες σου!!! Ταξιδεύω και cargo, άμα λάχει
Μας ήρθε και ο ανάδρομος Άρης, εκτός από τον ανάδρομο Ερμή.
Ανάδρομος Άρης: Τα ζώδια που είναι πιο επιρρεπή σε λάθη αυτή την περίοδο - Marie Claire
Τα πάθη και τα κίνητρα δέχονται επίθεση.www.marieclaire.gr
Της ίδιας λογικής είμαιΟύτε εξπέρ, ούτε ξε-εξπέρ. Δεν κάνω εγώ τέτοιο πράγμα με τίποτα. Να βάλω κρέμα ημέρας, νύχτας, ματιών, serum, ναι. Τέτοιες ιστορίες δεν ανοίγω. Δεν έχω κανένα λόγο.