Τι ζώδιο είστε;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Γιατι το δωρο που θα λαβουμε εμεις οι Σκορπιοι ειναι τονισμενο με αλλο χρωμα γραμματων;
Τοσο ιδιαιτεροι ειμαστε; :)

Τελευταία επεξεργασία:
Πώς θα περάσουν τα 12 ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων;

Σαν διδυμακι θα μείνω στις ,ευχετήριες ευχές και σε κάποιες ανταλλαγές δωρων

Πώς θα περάσουν τα 12 ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων;

Εγώ θα αγοράσω όλα τα λαχεία που υπάρχουν στο λεκανοπέδιο. Μιλάμε ότι τα ζώδια πέφτουν μέσα στην περίπτωσή μου 100%. Οι γράφοντες τα έχουν παίξει τελείως.

Βαθυτατη επιθυμια ημων των Σκορπιων ειναι μια επισκεψη στο καστρο του Κομη Δρακουλα;

ΟΡΙΣΤΕ;;; :wacko:
Α μην το λες πήγε πρόσφατα μια φίλη μου και έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις και από την ξεναγηση

Ταξίδι στις Μπαχάμες!!

Τώρα ετοιμάζω βαλίτσες και σας χαιρετώ!! :icon_lol:
Ανταλλάσσω το αυτοκίνητο με το ταξίδι στις Μπαχάμες!!!! Ή βάλε κ' εμένα στις βαλίτσες σου!!! Ταξιδεύω και cargo, άμα λάχει :headbangdude::headbangdude:

Μας ήρθε και ο ανάδρομος Άρης, εκτός από τον ανάδρομο Ερμή.

Ανταλλάσσω το αυτοκίνητο με το ταξίδι στις Μπαχάμες!!!! Ή βάλε κ' εμένα στις βαλίτσες σου!!! Ταξιδεύω και cargo, άμα λάχει :headbangdude::headbangdude:

Δομίνικη, τι βλέπω έβαλες χριστουγεννιατικο αβαταρ

Φοβάσαι και έχεις τα δικιά σου πρέπει να πας σε γιατρό εξπέρ

Ούτε εξπέρ, ούτε ξε-εξπέρ. Δεν κάνω εγώ τέτοιο πράγμα με τίποτα. Να βάλω κρέμα ημέρας, νύχτας, ματιών, serum, ναι. Τέτοιες ιστορίες δεν ανοίγω. Δεν έχω κανένα λόγο.

Α, εντάξει δε με πιάνει. Φιου!!!!!

Ούτε εξπέρ, ούτε ξε-εξπέρ. Δεν κάνω εγώ τέτοιο πράγμα με τίποτα. Να βάλω κρέμα ημέρας, νύχτας, ματιών, serum, ναι. Τέτοιες ιστορίες δεν ανοίγω. Δεν έχω κανένα λόγο.
Της ίδιας λογικής είμαι

Πίσω
Μπλουζα