Τι ζώδιο είστε;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πριγκιπικός Βασιλιάς.... Τρέχα γύρευε δηλαδή τι σόι έννοια είναι αυτή....
Πληθωρική! :D

Εμένα πάλι με έβγαλε Απρόσεκτο Γίγαντα! Πάρτε τα μέτρα σας όσοι κυκλοφορείτε στο κέντρο της Αθήνας μετά τις 4 μ.μ.....

Τελευταία επεξεργασία:
Που υπάρχει εδώ κρυμμένη μια γατούλα πολύ δύσκολα το βρίσκει καποιος

Συνημμένα

• img_1_1731328112313.webp
    img_1_1731328112313.webp
    102,4 KB · Προβολές: 15
Κάτι είχα υποψιαστεί με τα μαλλιά της και το ένα αυτί που είναι διαφορετικό απο το άλλο..

... δεν ασχολούμαι με ζώδια.... και γενικά και στην οικογένεια και στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον δεν θυμάμαι ποτέ κανένα/καμία να ασχολείται με δαύτα... αλλά βρήκα σε κάτι παλιά αρχεία (αρχές 00ς) δύο κείμενα και ένα ανέκδοτο... [άλλο κείμενο θυμόμουν / έψαχνα, που τελικά δεν εντόπισα....]

EDIT: τελικά δεν βάζω τα κείμενα, θεωρώ ότι είναι ανούσια και βλακώδη. Το ένα αντιστοιχίζει ζώδια με ερωτικές προτιμήσεις και χούγια / γούστα... :poop:

Το άλλο είναι_και_καλά μια "μελέτη" που έκανε μια ασφαλιστική. Προσπάθησε να συσχετίσει οδικά ατυχήματα και ζώδια των οδηγών... καλά... να_χαμε_να_λέγαμε... :bash: και :poop:

Οπότε, ιδού το ανέκδοτο:
Μια φορά ο Σέρλοκ Χολμς και ο φίλος του ο Ουάτσον πήγαν για κάμπινγκ. Έστησαν τη σκηνή τους και έπεσαν να κοιμηθούν.
Μερικές ώρες αργότερα ο Χολμς ξυπνάει τον φίλο του και του λέει:
- "Ουάτσον κοίτα στον ουρανό και πες μου τι βλέπεις."
Τότε ο Ουάτσον του απαντά:
- "Βλέπω εκατομμύρια αστέρια."
Χολμς: "Και τι σου λέει αυτό;"
Ο Ουάτσον σκέφτεται μερικά λεπτά και λέει:
- Το φαινόμενο του ότι υπάρχουν εκατομμύρια αστέρια στον ουρανό, μπορεί να εξηγηθεί καταλλήλως, ανάλογα με το ποια οπτική γωνία θα το εκλάβουμε. Συνεπώς,
"Αστρονομικά, μου λέει ότι υπάρχουν εκατομμύρια γαλαξίες και πιθανότατα δισεκατομμύρια πλανήτες.
Αστρολογικά, μου λέει ότι ο Κρόνος είναι στον Κριό.
Ωρολογιακά, μου λέει ότι η ώρα πρέπει να είναι τρεις παρά τέταρτο.
Θεολογικά, είναι απόδειξη ότι ο Θεός είναι παντοδύναμος και όλοι εμείς είμαστε μικροί και ασήμαντοι.
Μετεωρολογικά, φαίνεται ότι θα έχουμε μια θαυμάσια μέρα αύριο." -- "Τι λέει σε εσένα όμως;"
Τότε ο Χολμς μετά από μερικά λεπτά σιωπής του απαντά:
- "Ουάτσον είσαι ηλίθιος! Κάποιος μας έκλεψε τη σκηνή!"

... δεν ασχολούμαι με ζώδια.... και γενικά και στην οικογένεια και στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον δεν θυμάμαι ποτέ κανένα/καμία να ασχολείται με δαύτα... αλλά βρήκα σε κάτι παλιά αρχεία (αρχές 00ς) δύο κείμενα και ένα ανέκδοτο... [άλλο κείμενο θυμόμουν / έψαχνα, που τελικά δεν εντόπισα....]

EDIT: τελικά δεν βάζω τα κείμενα, θεωρώ ότι είναι ανούσια και βλακώδη. Το ένα αντιστοιχίζει ζώδια με ερωτικές προτιμήσεις και χούγια / γούστα... :poop:

Το άλλο είναι_και_καλά μια "μελέτη" που έκανε μια ασφαλιστική. Προσπάθησε να συσχετίσει οδικά ατυχήματα και ζώδια των οδηγών... καλά... να_χαμε_να_λέγαμε... :bash: και :poop:

Οπότε, ιδού το ανέκδοτο:
Μια φορά ο Σέρλοκ Χολμς και ο φίλος του ο Ουάτσον πήγαν για κάμπινγκ. Έστησαν τη σκηνή τους και έπεσαν να κοιμηθούν.
Μερικές ώρες αργότερα ο Χολμς ξυπνάει τον φίλο του και του λέει:
- "Ουάτσον κοίτα στον ουρανό και πες μου τι βλέπεις."
Τότε ο Ουάτσον του απαντά:
- "Βλέπω εκατομμύρια αστέρια."
Χολμς: "Και τι σου λέει αυτό;"
Ο Ουάτσον σκέφτεται μερικά λεπτά και λέει:
- Το φαινόμενο του ότι υπάρχουν εκατομμύρια αστέρια στον ουρανό, μπορεί να εξηγηθεί καταλλήλως, ανάλογα με το ποια οπτική γωνία θα το εκλάβουμε. Συνεπώς,
"Αστρονομικά, μου λέει ότι υπάρχουν εκατομμύρια γαλαξίες και πιθανότατα δισεκατομμύρια πλανήτες.
Αστρολογικά, μου λέει ότι ο Κρόνος είναι στον Κριό.
Ωρολογιακά, μου λέει ότι η ώρα πρέπει να είναι τρεις παρά τέταρτο.
Θεολογικά, είναι απόδειξη ότι ο Θεός είναι παντοδύναμος και όλοι εμείς είμαστε μικροί και ασήμαντοι.
Μετεωρολογικά, φαίνεται ότι θα έχουμε μια θαυμάσια μέρα αύριο." -- "Τι λέει σε εσένα όμως;"
Τότε ο Χολμς μετά από μερικά λεπτά σιωπής του απαντά:
- "Ουάτσον είσαι ηλίθιος! Κάποιος μας έκλεψε τη σκηνή!"
Εξαιρετικό ανέκδοτο :biglaugh:

Πίσω
Μπλουζα