Bambinella Extra Galactic RetroEntity! Joined 18 Mαϊ 2010 Μηνύματα 17.491 Αντιδράσεις 31.023 Χθες στις 5:56 μμ #4.041 αριαδνη είπε: Πραγματικά ομως Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Για εμας τις γυναικες η ηλικια αρχιζει να φαινεται οταν οι αγνωστοι μας αποκαλουν "κυρια" αντι για "δεσποινις".
αριαδνη είπε: Πραγματικά ομως Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Για εμας τις γυναικες η ηλικια αρχιζει να φαινεται οταν οι αγνωστοι μας αποκαλουν "κυρια" αντι για "δεσποινις".
αριαδνη candy fan Joined 29 Μάρ 2010 Μηνύματα 16.356 Αντιδράσεις 19.493 Χθες στις 9:56 μμ #4.042 Bambinella είπε: Για εμας τις γυναικες η ηλικια αρχιζει να φαινεται οταν οι αγνωστοι μας αποκαλουν "κυρια" αντι για "δεσποινις". Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Γράφει μια στο x bambi , στην ηλικία μου τρέμω την κάθε άγνωστη θειτσα που με πλησιάζει μήπως βρεθεί να είναι συμμαθήτρια μου
Bambinella είπε: Για εμας τις γυναικες η ηλικια αρχιζει να φαινεται οταν οι αγνωστοι μας αποκαλουν "κυρια" αντι για "δεσποινις". Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Γράφει μια στο x bambi , στην ηλικία μου τρέμω την κάθε άγνωστη θειτσα που με πλησιάζει μήπως βρεθεί να είναι συμμαθήτρια μου