Τι ζώδιο είστε;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πωπω, με πιανει κι εμενα ο χωρισμος αφου ειμαι Σκορπιος!
Τον αντρα μου ομως που ειναι Καρκινος δεν τον πιανει, οποτε θα χωρισω μονη μου. :D

Πωπω, με πιανει κι εμενα ο χωρισμος αφου ειμαι Σκορπιος!
Τον αντρα μου ομως που ειναι Καρκινος δεν τον πιανει, οποτε θα χωρισω μονη μου. :D
Από που να χωρίσω από τις γάτες μου χα χα

Ακριβως! Μου εχει τυχει καμποσες φορες.
Η πρωτη (και χειροτερη) φορα ηταν στην εφηβεια μου οταν ειχα γνωρισει ενα παιδι. Εγω ημουν 17 κι εκεινος, αν θυμαμαι καλα, 22.
Με ρωτησε το ζωδιο μου, του λεω "Σκορπιος", αλλαξε τρια χρωματα, τιναξε τον γιακα του και απο τοτε δεν τον ξαναειδα ποτε! :D

Ακριβως! Μου εχει τυχει καμποσες φορες.
Η πρωτη (και χειροτερη) φορα ηταν στην εφηβεια μου οταν ειχα γνωρισει ενα παιδι. Εγω ημουν 17 κι εκεινος, αν θυμαμαι καλα, 22.
Με ρωτησε το ζωδιο μου, του λεω "Σκορπιος", αλλαξε τρια χρωματα, τιναξε τον γιακα του και απο τοτε δεν τον ξαναειδα ποτε! :D
Πάλι καλά! Γλύτωσες!

Τι κακό έχουμε εμείς οι Σκορπιοί; Αυτοί που πιστεύουν σε τόσο μεγάλο βαθμό τα ζώδια, που επηρεάζει έντονα την καθημερινή τους ζωή, η εκτίμησή μου είναι πως έχουν πρόβλημα. Τώρα ψυχολόγος χρειάζεται, ψυχίατρος δεν ξέρω.

Τι κακό έχουμε εμείς οι Σκορπιοί; Αυτοί που πιστεύουν σε τόσο μεγάλο βαθμό τα ζώδια, που επηρεάζει έντονα την καθημερινή τους ζωή, η εκτίμησή μου είναι πως έχουν πρόβλημα. Τώρα ψυχολόγος χρειάζεται, ψυχίατρος δεν ξέρω.
Γι'αυτό της έγραψα ότι γλύτωσε :headbangdude:

Πάλι καλά! Γλύτωσες!

Hταν ενα παιδι που μου αρεσε και, απο οσο καταλαβαινα, του αρεσα κι εγω. Κατι πηγαινε να γινει, αλλα δεν εγινε.
Αν δεν ειχα το ζωδιο που εχω, τωρα μπορει να ημασταν και παντρεμενοι. :cool:

Ατιμε Σκορπιε, που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα Ταρταρα! :D

Hταν ενα παιδι που μου αρεσε και, απο οσο καταλαβαινα, του αρεσα κι εγω. Κατι πηγαινε να γινει, αλλα δεν εγινε.
Αν δεν ειχα το ζωδιο που εχω, τωρα μπορει να ημασταν και παντρεμενοι. :cool:

Ατιμε Σκορπιε, που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα Ταρταρα! :D
Βρε λες να φταίει το ζωδιο

Μου τυχαίνει όλη την ώρα! Τόσο που όταν δεν ακούσω το "ωχ" ανησυχώ!
Κανείς δε μας αγαπάει εμάς τους Παρθένους :cry::cry::cry:
Μέχρι τώρα κανείς δεν μ'εχει ρωτήσει για το ζώδιο μου :nervous::nervous::nervous::nervous:

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα