Τι ζώδιο είστε;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Oποιος θελει σωστες πληροφοριες για γυναικες σκορπιους PM me. Ειμαι πολυ "διαβασμενος". Η μανα μου, δυο θειες, ενας δεσμος, η αφεντικινα μου και η πρωην συζυγος, ολες σκορπινες. Τι να πω, ρε παιδι μου? Καποιοι ανθρωποι, εχουν τον ανθρωποδιωκτη, εγω μαλλον εχω τον "σκορπιομαγνητη"

Για διαχωρισμο μεταξυ "καλων" και "κακων" κοριτσιων, αλλιως μας ταχε πει η γιαγια μου. Θυμαμαι το σπιτι υου παπου, ενα αγροτοσπιτο, με αυλοπορτα, υπογειο, σταβλο, πατητηρι και τεραστεια αυλη με κληματαριες και λουλουδια. Ειχε η γιαγια 4-5 κλουβακια με καρδερινες, φλωρους, καναρινια. Παιζαμε στην αυλη με την πρωτη μου εξαδελφη, την Κατερινα κι ελεγε συνεχεια στη γιαγια "θελω κι εγω ενα πουλακι δικο μου" Η γιαγια απαντουσε "αμα μεγαλωσεις και εισαι καλο κοριτσι θα μπορεις κι εσυ ναχεις ενα πουλακι δικο σου". Η Κατερινα "κι αν δεν ειμαι καλο κοριτσι, γιαγια"? Η γιαγια "τοτε κοριτσι μου θα μπορεις ναχεις πολλα πουλακια δικα σου"! Λενε οτι οι παλαιοι ειτανε σοφοι. Κατι θαξερε η γιαγια δεν μπορει.

Ενδιαφέρον νήμα, ένα από τα πρώτα shareware που είχα κατεβάσει απο ... Αργως BBS - :worship: - (με 300baud modem! ) ήταν ενα πρόγραμμα με ζώδια και έτσι, έβαζες ημερομηνίες και σου έβγαζε τα προγνωστικά (τύχη/χρήμα/αγάπη και μερικά διάφορα) σε "αστεράκια" (πχ (5) ***** για 'πολυ καλά' και (1) * για τελείως χάλια) ήταν DOS, αλλά το έτρεχα κάτω απο ST (PC DItto).

Το διαολεμένο είχε κάνει θραύση ενα καλοκαίρι που είχα κουβαλήσει τον ST (μιλάμε για ST+οθόνη+κούτες με δισκέτες!!!) στο εξοχικο συγγενών, κάποιοι γείτονες με είχαν πρήξει να τους βγάζω προγνωστικά συνέχεια (ο μλκς δεν ζήταγα καν λεφτά, θα είχα βγάλει τα λεφτά της αγοράς του ST!!!) , δυστυχώς 'χαμένο πρόγραμμα' , κρίμα ήταν τρελή φάση και πολύ απλό (για χρόνια νόμιζα ήταν το Expert Astrologer ή κάτι τέτοιο γιατί το όνομα αυτό μου κάνει 'κλικ' (μπορεί να είναι και 'κλικ' από bad sector στον εγκέφαλο μου)

Για διαχωρισμο μεταξυ "καλων" και "κακων" κοριτσιων, αλλιως μας ταχε πει η γιαγια μου. Θυμαμαι το σπιτι υου παπου, ενα αγροτοσπιτο, με αυλοπορτα, υπογειο, σταβλο, πατητηρι και τεραστεια αυλη με κληματαριες και λουλουδια. Ειχε η γιαγια 4-5 κλουβακια με καρδερινες, φλωρους, καναρινια. Παιζαμε στην αυλη με την πρωτη μου εξαδελφη, την Κατερινα κι ελεγε συνεχεια στη γιαγια "θελω κι εγω ενα πουλακι δικο μου" Η γιαγια απαντουσε "αμα μεγαλωσεις και εισαι καλο κοριτσι θα μπορεις κι εσυ ναχεις ενα πουλακι δικο σου". Η Κατερινα "κι αν δεν ειμαι καλο κοριτσι, γιαγια"? Η γιαγια "τοτε κοριτσι μου θα μπορεις ναχεις πολλα πουλακια δικα σου"! Λενε οτι οι παλαιοι ειτανε σοφοι. Κατι θαξερε η γιαγια δεν μπορει.

Αυτο που ελεγε η γιαγια σου ειναι ενα παλιο ανεκδοτο.
Οταν ημουν 9 - 10 χρονων ειχα ενα βιβλιαρακι με ανεκδοτα και μεσα ηταν και το συγκεκριμενο. Θυμαμαι μαλιστα, που το διαβαζα και δεν καταλαβαινα τι σημαινε. Το καταλαβα μετα απο καποια χρονια που εμαθα στην θεωρια τους τα μεγαλα μυστικα της ζωης.

Πίσω
Μπλουζα