Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Για διαχωρισμο μεταξυ "καλων" και "κακων" κοριτσιων, αλλιως μας ταχε πει η γιαγια μου. Θυμαμαι το σπιτι υου παπου, ενα αγροτοσπιτο, με αυλοπορτα, υπογειο, σταβλο, πατητηρι και τεραστεια αυλη με κληματαριες και λουλουδια. Ειχε η γιαγια 4-5 κλουβακια με καρδερινες, φλωρους, καναρινια. Παιζαμε στην αυλη με την πρωτη μου εξαδελφη, την Κατερινα κι ελεγε συνεχεια στη γιαγια "θελω κι εγω ενα πουλακι δικο μου" Η γιαγια απαντουσε "αμα μεγαλωσεις και εισαι καλο κοριτσι θα μπορεις κι εσυ ναχεις ενα πουλακι δικο σου". Η Κατερινα "κι αν δεν ειμαι καλο κοριτσι, γιαγια"? Η γιαγια "τοτε κοριτσι μου θα μπορεις ναχεις πολλα πουλακια δικα σου"! Λενε οτι οι παλαιοι ειτανε σοφοι. Κατι θαξερε η γιαγια δεν μπορει.
Διαβάζοντας την αρχή, άρχισα να ετοιμάζω βαλίτσες βλέποντας "πλούσιο καλοκαίρι" για να βάλω μέσα το χρήμα. Μιας και "βαλίτσα για διακοπές" δεν προβλέπεται. Αλλά τελικά στο ζώδιο μας, μπορεί να ερμηνευθεί πολύ πιο ταπεινά: ότι μπορεί σε μέρες καύσωνα, να μου φέρνουν παγωτά στο σπίτι μου, χωρίς να τρέχω εγώ μες στο λιοπύρι! Μόνο και που αυτό δεν θα μπορώ να το δεχθώ μιας και ξεκίνησα δίαιτα..Και κάτι καλό για εμάς τους Παρθένους!!!
Μια περίοδος αφθονίας αρχίζει για αυτά τα τρία ζώδια από σήμερα, 20 Ιουνίου
Τα περιμένει ένα πλούσιο, κυριολεκτικά, καλοκαίρι.
Με το Θερινό Ηλιοστάσιο το Σάββατο 21 Ιουνίου, μπαίνουμε και επίσημα στην καλοκαιρινή περίοδο, η οποία προβλέπεται ιδιαίτερα πλούσια για τα παρακάτω τρία, τουλάχιστον, ζώδια. Ποια είναι και πώς θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους δίνονται;
Κριός
Το Θερινό Ηλιοστάσιο σάς φέρνει ένα αίσθημα ασφάλειας στο σπίτι σας. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιες καλές ειδήσεις, που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας. Υπό την επιρροή του Άρη, δεν συνηθίζετε να περιμένετε απλά να συμβεί κάτι αλλά έχετε την τάση να παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας. Αυτή τη φορά όμως δεν χρειάζεται να κουνήσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι: θα υποδεχτείτε την αφθονία στην αγκαλιά σας.
Παρθένος
Θερινό Ηλιοστάσιο σημαίνει για εσάς να μοιράζεστε με την κοινότητά σας. Αυτό το στοιχείο είναι σήμερα κλειδί για να ξεκινήσει μια νέα, καλύτερη περίοδος στη ζωή σας. Πλέον, οι γύρω σας προσέχουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε, δεν χωράει αμφιβολία γι’ αυτό. Προσπάθειες που εξαργυρώνονται και υλικά. Απολαύστε αυτή τη στιγμή, γιατί σας ανήκει, και μην αρνηθείτε τη βοήθεια που μπορεί να έρθει ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένετε: θα κάνει τα πράγματα ακόμα ευκολότερα για εσάς.
Ζυγός
Το Θερινό Ηλιοστάσιο θα κάνει θαύματα για την καριέρα σας. Από σήμερα θα πάρετε μια ιδέα του τι ακριβώς θα συμβεί: θα βεβαιωθείτε ότι σας περιμένει μια εποχή αφθονίας. Αρκεί μία σωστή κίνηση για να απογειώσει την καριέρα σας. Μη διστάσετε να την κάνετε σήμερα. Είστε φιλόδοξοι αλλά όχι απελπισμένοι, κι αυτή η ήρεμη ισορροπία θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Δεν είναι κακό να θέλετε περισσότερα ούτε να τα κυνηγήσετε. Είναι η δική σας ζωή, που δικαιούστε να ζήσετε στο έπακρο.