Σε μια Σκορπινα παντως δεν θα ελεγα οχι....perlastar είπε:Περισσότερο στους άντρες απευθύνεται, και είναι τα αρνητικά χαρακτηριστικά των γυναικών με βάση το ζώδιό τους.
Δε διαφωνώ καθόλου! (Κι αν είναι καλό το ζώδιο, ο συνδυασμός είναι κακός!!!)Imgema είπε:
Ωπ τα ιδια ακριβως ειμαστε!!! Ποιο καρκινος απο εμενα δε γινεται!!!Νοσταλγός είπε:Καρκίνος......με Ωροσκόπο Ζυγό...
και Σελήνη στον Καρκίνο
(Τα υπόλοιπα τα έχω στον αστρολογικό μου χάρτη, τον οποίο έφτιαξα με τα χεράκια μου...)
Μπα... καρκινους και σκορπιους εχουν μαθει ολοι να μας κολλανε στον τοιχο. Ειναι ο καλυτερος συνδιασμος αφου ειναι και τα δυο ζωδια του νερου και εχουν πολλα κοινα χαρακτηριστικα.Imgema είπε:
+1....Μια απο τα ιδια επισης!!!αριαδνη είπε:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/05/blog-post_4072.htmlπαιδια εμενα με πέτυχε, ετσι είναι όπως τα λέει, εσας;
τα μεγαλα πνεύματα συναντιουνταιperlastar είπε:Aριάδνη, έτυχε να βλέπω το ίδιο άρθρο λίγο πριν, και τώρα μπαίνω και βλέπω ότι το ίδιο έχεις βάλει κι εσύ. Ήλιος για μένα, και με πέτυχε πολύ καλά.