Τα ζωδια, και να ρωταμε τι ζωδιο ειναι ο καθενας, εγω τα θεωρω "παιχνίδι" νά χαμε να λέγαμε. Παροτι δε βρισκω καμια σημασια σε ομάδες και άλλα τετοια, με το "παιχνιδι" των ζωδίων ασχολιομουν σαν παιδί κι εγώ και κατα βαθος χαιρομουν οταν καποιος ειχε το ιδιο ζωδιο με μενα (ειδικα αν ηταν διασημος). Κατα τα αλλα, ποτε δεν εχω ασχοληθει με ωροσκόπια και "ζωδιολογία" του τύπου "το ταδε ζωδιο ειναι ετσι", αν και οποτε τυχει να διαβασω/ακουσω κατι τετοιο, ενστικτωδως πεφτω στην παγιδα να κανω συγκρισεις με το μυαλο μου, για να δω ποσο ταιριαζουν με ατομα που ξερω
Περα απο αυτο, μεχρι και σημερα παρατηρω οτι με ατομα που εχουμε το ιδιο ζωδιο, κατα κανονα τα παω σχετικά καλα και μου αρεσει η παρεα τους, ακομα και πριν μαθω το ζωδιο τους.
Το ιδιο ισχυει με ατομα συγκεκριμενου ζωδιου, οπου κατα κανονα δεν τα παμε καλα. Υπαρχουν φυσικα και εξαιρεσεις, και ειχα καλους φιλους απο ατομα του συγκεκριμενου ζωδιου.
Οπως λεει ο Αλκης, αυτα ειναι ψευδοεπιστημη, και περα απο τη δικες μου υποκειμενικη αντιληψη και δεν μπορουν να επαληθευτουν επιστημονικα. Δηλ. δεν μπορω να μαντεψω οτι με ενα ατομο εχουμε το ιδιο ζωδιο επειδη τα παμε καλα, ουτε ειναι σιγουρο οτι αν διαλεξω ατομα με το δικο μου ζωδιο θα χτισω τον ιδανικο κοινωνικο κυκλο