Ακριβώς! Όσο και να θέλουμε να είμαστε μετριόφρονες, τα άστρα το λένε ξεκάθαραΤι να γίνει. Δεν είναι όλα τα ζώδια τέλεια όπως εμείς οι Παρθένοι. Δεν περιαυτολογώ, τα άστρα το λένε.
Το άρθρο θέλει δυο μέρες για να διαβαστεί, κυρία Μπήλιου μου, και να με συγχωρείτε αλλά έχουμε κι άλλες δουλειές. Γι 'αυτό είδα μόνο τους τίτλους. Όχι μόνο δεν έχω μαγνητισμό κατά τα λεγόμενά σας αλλά με τέτοιους συνδυασμούς πρέπει να είμαι ντιπ αόρατη. Να 'στε καλά!Ο «μαγνήτης» του έρωτα: Ποιες θέσεις και όψεις στον γενέθλιο χάρτη δείχνουν ότι κάποιος είναι ερωτικά ακαταμάχητος - Asi Biliou
Ας δούμε λοιπόν ποιες θέσεις και όψεις στον γενέθλιο χάρτη δείχνουν ότι κάποιος είναι ερωτικά ακαταμάχητοςasibiliou.gr
Ζηλεύεις γιατί ως διδυμακι είμαι στην τελευταία θέση της παρανομιαςΑπορίες:
1. Ωραία, το FBI έκανε αυτή την ανάλυση. Η κυρία Καρούση πώς τη βρήκε? Είναι Παρθένος με ταλέντο στο χάκινγκ και μπήκε στους κομπιούτορες της υπηρεσίας?
2. Οι αποτυχημένες απόπειρες χιούμορ οφείλονται σ' αυτήν ή στο FBI?
3. Μήπως μπέρδεψε FBI με FB? Και οι δυο σπιουνεύουν και φακελλώνουν, δικαιολογείται κάπως.
4. Η κυρία που διαβάζει το ELLE στην μπανιέρα της πού κολλάει?
5. Οι Παρθένοι είναι 6 στους 12. Πώς μεταφράζεται αυτό σε "πολύ ψηλά στη λίστα"?
Για τους συμΠάρθενους: Ματοκυλίστε τους οχτρούς σας άφοβα. Το αίμα ειδικά όταν είναι φρέσκο καθαρίζει με πολύ αραιωμένο διάλυμα οξυζενέ σε κρύο νερό.
Τώρα καταλαβαίνω γιατί η μάνα μου (Καρκίνος) όταν ήμουν παιδί κάθε τρεις και λίγο μου έλεγε "αν κάνεις ζημιά, θα σε σκοτώσω"! Το 'χε μέσα της!To FBI απεφάνθη: Αυτά τα ζώδια είναι οι χειρότεροι εγκληματίες
Πολύ απλά, δεν θα το πιστεύεις.www.google.com
Α, έχω μεγάλη ροπή στις κλοπές. Δηλαδή, μπορώ να γίνω μία κλέφτρα περιωπής. Γι'αυτό μου αρέσουν τα άρθρα σας! Διότι μου ανοίγουν νέους ορίζοντες! Να μην ξέρω τις ικανότητές μου? Μπορεί να μου χρειαστούν κάποια φορά.Τώρα καταλαβαίνω γιατί η μάνα μου (Καρκίνος) όταν ήμουν παιδί κάθε τρεις και λίγο μου έλεγε "αν κάνεις ζημιά, θα σε σκοτώσω"! Το 'χε μέσα της!
Nεοι οριζοντες ανοιγονται, Μικε, οπως ελεγε ο Κωνστανταρας στον Γαβριηλιδη στο Υιε μου, υιε μου.Α, έχω μεγάλη ροπή στις κλοπές. Δηλαδή, μπορώ να γίνω μία κλέφτρα περιωπής. Γι'αυτό μου αρέσουν τα άρθρα σας! Διότι μου ανοίγουν νέους ορίζοντες!