Ενας νομοταγης πολιτης.Εμεις είμαστε τα πιο αθώα παιδιά το βροντοφωναζει και το fbi, οι μόνοι άδολοι
Κ'εγώ!!! Ταξίδια!Πού να ταξιδέψετε το 2022 με βάση το ζώδιό σας; Εξωτικοί προορισμοί και ταξίδια περιπέτειας - Healthstories.gr - υγεία, διατροφή, ομορφιά, φυσική κατάσταση, κορονοϊός, ειδήσεις, αρθραγραφία, συμβουλές, νέα,
Πού να ταξιδέψετε το 2022 με βάση το ζώδιό σας; Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα ζώδια για να αιτιολογήσουν την προσωπικότητα.healthstories.gr
Ποιο ζώδιο; Τα θέλω όλα!
Μου την σπάει το spaΚ'εγώ!!! Ταξίδια!
Ο Παρθένος μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα με τη στάση του. Αλλά πρέπει επίσης να αφιερώσει λίγο χρόνο για τον εαυτό του σε διακοπές ευεξίας. Ένα ταξίδι σε ένα σπα παγκόσμιας κλάσης ή σε ένα καταφύγιο διαλογισμού είναι η ευκαιρία για τους Παρθένους για να ξεκουραστούν και να καθαρίσουν το μυαλό τους.
Σίγουρα πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου, γιατί συνεχώς φροντίζω τους άλλους και με παραμελώ Ωραία ιδέα το σπα!
Σωστό για μεναΠες μου το ζώδιό σου, να σου πω το «μεθυσμένο» μήνυμα που θα στείλεις στον πρώην - Marie Claire
...όταν αποφασίσεις να το στείλεις.www.marieclaire.gr
Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει αυτό με το μεθυσμένο μήνυμα
Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω το «μεθυσμένο» μήνυμα που θα στείλεις στον πρώην - Marie Claire
...όταν αποφασίσεις να το στείλεις.www.marieclaire.gr
Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει αυτό με το μεθυσμένο μήνυμα
Τι εννοεί ο ποιητής;;;;;Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
«Γεια! Είμαι έξω με φίλους και λέμε να πάμε στο στέκι. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είσαι κι εσύ εκεί. Απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι είναι όλα εντάξει μεταξύ μας και ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα».
Ουπς πάλι πριν της ώρας του πάτησα το Save. Αναμείνατε
Υπάρχει και ο ποντικός οπότε πατώ Απάντηση/Δημοσίευση ΣχολίουΤώρα το βλέπεις τι εννοούσα. Είχα κάνει ποστ το μήνυμα πριν να είναι έτοιμο. Μου συμβαίνει κάθε τόσο διότι πατάω λάθος κουμπιά, ίσως ctrl-Enter πάνω από μία φορά
Μπα? Μία φορά χρειάζεται, ctrl Enter είναι Save.
Και όταν όλα τους πάνε στραβά, έρχονται σε 'μας, για να βγαλουμε τα κάστανα από τη φωτια!Οι απροβλεπτοι5 Unpredictable Zodiac Signs Who Never Do What You Expect They'll Do
They like to keep things interesting.www.yourtango.com
Δεν λεει τον άλλο κακό, τον λεει "τον χειρότερο ανθρωπο στον κόσμο". Βαρύ!Δεν ξέρω αν εκφράζει το μεθυσμένο μήνυμα του Σκορπιού την Ελένη Χατζίδου (είδα ότι είναι νεόκοπη τραγουδίστρια), αλλά εμένα δεν με εκφράζει καθόλου. Πότε δεν θα μπορούσα να πω τον άλλον κακό άνθρωπο.