Τι ζώδιο είστε;

σίγουρα όχι στα κόκκινα τριαντάφυλλα, αλλά στο καλό φαγητό. απ' τα πιο ωραία λουλούδια που έχω δει (και φωτογραφίσει) είναι κόκκινη ανεμώνα.
(και για του λόγου το αληθές).
IMG_20240516_0001.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πολλά γατάκια είναι διδυμακια , εδώ βλέπουμε άλλο ένα δείγμα δεν μπορώ να πλησιάσω περισσότερο η μαμά βγάζει νυχια
20240527_103739~4.jpg
 
Οποτε, ολοι οι ανυπαντροι βγειτε για σαφαρι λιονταριων. :D
 
Έχω χρόνια να γράψω αστρολογικό και θα σας γράψω ένα σήμερα που βαριέμαι.
Πως τα πάνε τα ζώδια από πίστη λέτε; και πως θα τους λέγαμε αν ήταν ελληνικές ταινίες;

*από την έγκυρη αστρολογικη μας ομάδα

Κριός- η θεία απ το Σικάγο
Σκυλι που γαβγίζει ο κριός. Αν δέσει το γάιδαρο του δύσκολα θα κάνει κουτσουκελα γιατί δε θέλει να χάσει τα κεκτημένα του είναι και λίγο συμφεροντολογος. Κι ενώ το ματάκι του παίζει πολύ κι επικίνδυνα πιο πιθανό είναι να του τα φορέσουν παρα να απατήσει αυτός.

Ταύρος- Τύφλα να χει ο Μάρλον Μπραντο
Ο ταυρουλης τι γλυκούλης! Τι πιστός! Τι σταθερός! Αλλα πικρές οι βουλές του Αλλάχ, δεν υπάρχει ούτε ένας Ταύρος που να μην έχει απατησει ποτέ φίλες μου. Το περιμένατε αυτό απ τον Ταύρο; Ε, ούτε αυτός το περίμενε. Τέτοιος είναι.

Δίδυμος-Αμάρτησα για το παιδί μου
Φίλες μου ο Δίδυμος απατά μέχρι μια ηλικία. Από μια ηλικία και μετά παριστάνει τον όσιο παταπιο, και τς τς τς και δε ντρέπονται και τέτοια. Πριν φτάσει όμως εκεί έχει απατησει καμία εκατοστή φορές. Ας ελπίσουμε ότι τον γνώρισες μεσοκοπο φίλη μου!

Καρκίνος -Το χώμα βάφτηκε κόκκινο
Ο μετρ της απάτης. Τα καλά (?) νέα είναι πως δε θα το μάθεις ποτέ. Τυχερηηηηη!!!! Ο καρκίνος γενικά είναι απρόβλεπτο αγόρι, είναι επίμονος, είναι εμμονικος και ναι, μπορεί να ζει διπλή, τριπλή, τετραπλή ζωή...

Λέων-Η σωφερινα
Ο λέων είναι σνομπ. Του φαίνεται τρε μπαναλ να απατήσει. Αν τελικά το κάνει, επειδή είναι εξαιρετικός ψεύτης μπορεί και να τα μπαλωσει. Αλλά δε θα προσπαθήσει και πολύ.

Παρθένος- Μερικοί το προτιμούν κρύο
Άλλος γλυκούλης αυτός! Αυτός και θα απατήσει και θα σου πει κι ότι εσύ φταις που σε απατησε. Στο τέλος θα απαιτήσει να τον συγχωρέσεις και να του ζητήσεις και συγνώμη για την αναστάτωση

Ζυγός- Στουρναρα 288
Ο Ζυγός είναι μεγάλη καρδιά. Δεν είναι πεφτουλας και δε θα επιδιώξει να σε απατήσει. Το πρόβλημα είναι πως αν προκληθεί, πάει τελείωσε, θα την κανει την αμαρτία και μετά θα κλαίει από τύψεις 5,6 χρόνια

Σκορπιός -Καταδικασμενη κι απ το παιδί της
Δεν απατάει ο Σκορπιός. Αλλά στην απίθανη περίπτωση που σε απατήσει θέλει να σε χωρίσει και δε μπορεί να στο πει γιατί κατά βάθος είναι και ψυχοπονιαρης. Γενικά, αν σε απάτησε ο Σκορπιός δεν υπάρχει γυρισμός. Καταδικασμενη κι απ το παιδί της η υπόθεση.

Τοξότης -Ο φίλος μου ο Λευτερακης
Το κέρατο στην ηθική πυξίδα του Τοξοτη είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια. Θα απατησει χωρίς περισκεψη, χωρίς λύπη, χωρίς αιδώ. ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ρε Τοξότη;

Αιγόκερως- Κάτι κουρασμένα παλικάρια
Από μια ηλικία και μετά που τον πιάνουν τα ψυχολογικά του μπορεί σε μια κρίση ηλικίας να στην κάνει τη στραβή. Κι επειδή είναι και άπειρος σ αυτά και γενικά ατσουμπαλος θα τον καταλάβεις με το καλημέρα

Υδροχόος-Εγωισμός
Ποιος τον ξέρει; μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Είναι σαλεμενος ο Υδροχόος δεν είναι για πολύ εμπιστοσύνη. Γενικά δεν απατάει εύκολα, κι αν απατήσει φροντίζει να μην το μάθεις. Κι αν το μάθεις φροντίζει να σε βγάλει τρελή. Κι αν σε βγάλει τρελή αρχίζεις να αμφιβάλλεις. Και καταλήγεις να τον πιστεύεις.

Ιχθύες-Ο εφιάλτης
Το ψαράκι το γλυκουλινακι σε απατά διαρκώς με τη φαντασία του την πλανευτρα που ναι η πιο μεγάλη ψεύτρα. Στην πραγματική ζωή τρέμει να μπει σε περιπέτειες. Μια χαρά όμως μπορεί να διατηρεί μια πονηρή (αλλά πλατωνικη) σχέση απ το διαδίκτυο πχ. Γενικά αν, λέω αν, τύχει και δεις καμία φορά τα μηνύματα του γλυκού σου Ιχθυ πάρε να έχεις πρόχειρα δύο υπογλώσσια. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

Ταρω χαρτομαντειες κληρονομικό χάρισμα η Θεία Λένα.
Αν σας άρεσαν οι προβλέψεις μας πατήστε .
Για προσωπικό ραντεβού τηλεφωνήστε στο 090131313131313131313333. Θα μπείτε αρκετή ώρα στην αναμονή γιατί μας συμβουλευονται χιλιάδες από Αθήνα, επαρχία και Κύπρο, τα φιλιά μας στην Κύπρο!
 
Ρετρό Ωροσκόπιο 1981 από το περιοδικό το Τραστ του γέλιου (φωτο: vendora)
Πολύ χαριτωμένα και διαφορετικά ζωδιακά σύμβολα.IMG_7230.jpeg
 
Πίσω
Μπλουζα