domniki
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 2.602
Αχ ναι! ΥΠΝΟΣ!!!!Καφέδες και βόλτες δεν χορταίνουν οι δίδυμοι!
Προβολή συνημμένου 283640
Αχ ναι! ΥΠΝΟΣ!!!!Καφέδες και βόλτες δεν χορταίνουν οι δίδυμοι!
Προβολή συνημμένου 283640
Είναι θέμα μάλλον παρατήρησης πάρα οτιδήποτε άλλο, εγώ δεν το βρήκα παιδιά δυστυχώς βιάστηκαYπερ-πανευκολο, για νηπιαγωγειο. Το βρηκα σε ενα δευτερολεπτο, αλλα οπως πολυ σωστα λεει και ο telonio, δεν κρινεται η ανθρωπινη ευφυια απο αυτο.
Γι'αυτό αποφεύγω το αλκοόλ
Ναι δεν είδες και εμείς του Νοεμβρίου, όλοι γιατροί γίναμε...Τι δείχνει ο μήνας που γεννήθηκες, για τον χαρακτήρα σου;
Τι δείχνει ο μήνας που γεννήθηκες, για τον χαρακτήρα σου; Ακόμη και για αυτούς που δεν πιστεύουν στα ζώδια, η ανάλυση των στοιχείων της προσωπικότητάςwww.madata.gr
Η δασκάλα δεν μπορεί να βρει το γράμμα ε E που είναι; θελει να σαι παρατηρητικος, ένα είναι
Είσαι αστέρι στην γλάστρα είναι το σωστό στα φύλλα εγώ δεν το βρήκα.Tρομαξα να το βρω...Σε δυο σημεια το βλεπω: Στο σχεδιο της κουρτινας που εχει ολο Ε απο πανω μεχρι κατω και στα φυλλα της γλαστρας που βρισκεται πανω στο περβαζι του παραθυρου.
Η δασκάλα δεν μπορεί να βρει το γράμμα ε E που είναι; θελει να σαι παρατηρητικος, ένα είναι
Μπερδεμένο ε , καλά είχε πολλά ε δηλ.με τέσσερα εΕγώ βρήκα αυτό Προβολή συνημμένου 285230 και δεν έψαξα περισσότερο. Μια χαρά έψιλον είναι, και μεγαλύτερο από το ψωριάρικο πράσινο στη γλάστρα.
Το έτσι λέει το λυσαρι αλλά δεν έχεις άδικο στην κουρτίνα υπάρχουν αφθοναΣτην αρχή μου φάνηκε ολοφάνερο το Ε στην κουρτίνα και χωρίς να εξετάσω λιιιγο παραπάνω την εικόνα.. έδωσα με σιγουριά την απάντηση μου ότι... Το βρήκα! (Στην κουρτίνα)
Μα ήμουν λάθος..
Το έτσι λέει το λυσαρι αλλά δεν έχεις άδικο στην κουρτίνα υπάρχουν αφθονα