Τι ζώδιο είστε;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εγώ δεν τα κατάφερα εσεις; μην κλέβετε

Το βρήκα αμέσως αλλά αυτό δεν είναι απόδειξη ευφυΐας σε καμία περίπτωση. Αν είναι δυνατόν δηλαδή..

Yπερ-πανευκολο, για νηπιαγωγειο. Το βρηκα σε ενα δευτερολεπτο, αλλα οπως πολυ σωστα λεει και ο telonio, δεν κρινεται η ανθρωπινη ευφυια απο αυτο.

Yπερ-πανευκολο, για νηπιαγωγειο. Το βρηκα σε ενα δευτερολεπτο, αλλα οπως πολυ σωστα λεει και ο telonio, δεν κρινεται η ανθρωπινη ευφυια απο αυτο.
Είναι θέμα μάλλον παρατήρησης πάρα οτιδήποτε άλλο, εγώ δεν το βρήκα παιδιά δυστυχώς βιάστηκα

^^^
Ο ενας Διδυμος λιποθυμαει. Ο αλλος Διδυμος τι κανει; Παει και τον σηκωνει απο κατω;

Ολοι αυτοι που ασχολουνται με τα ζωδια, καποτε θα πρεπει επιτελους να μαθουν οτι το ζωδιο ειναι Διδυμοι και οχι Διδυμος.
Το ιδιο ισχυει και για το τελευταιο ζωδιο. Ειναι Ιχθυες και οχι Ιχθυς.

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι δεν είδες και εμείς του Νοεμβρίου, όλοι γιατροί γίναμε...

Η δασκάλα δεν μπορεί να βρει το γράμμα ε E που είναι; θελει να σαι παρατηρητικος, ένα είναι

Συνημμένα

• GXQHtk1X0AAilf4.jpeg
    GXQHtk1X0AAilf4.jpeg
    98,4 KB · Προβολές: 11
Η δασκάλα δεν μπορεί να βρει το γράμμα ε E που είναι; θελει να σαι παρατηρητικος, ένα είναι

Tρομαξα να το βρω...Σε δυο σημεια το βλεπω: Στο σχεδιο της κουρτινας που εχει ολο Ε απο πανω μεχρι κατω και στα φυλλα της γλαστρας που βρισκεται πανω στο περβαζι του παραθυρου.

Tρομαξα να το βρω...Σε δυο σημεια το βλεπω: Στο σχεδιο της κουρτινας που εχει ολο Ε απο πανω μεχρι κατω και στα φυλλα της γλαστρας που βρισκεται πανω στο περβαζι του παραθυρου.
Είσαι αστέρι στην γλάστρα είναι το σωστό στα φύλλα εγώ δεν το βρήκα.

Εγώ βρήκα αυτό 1726173635908.png και δεν έψαξα περισσότερο. Μια χαρά έψιλον είναι, και μεγαλύτερο από το ψωριάρικο πράσινο στη γλάστρα.

Στην αρχή μου φάνηκε ολοφάνερο το Ε στην κουρτίνα και χωρίς να εξετάσω λιιιγο παραπάνω την εικόνα.. έδωσα με σιγουριά την απάντηση μου ότι... Το βρήκα! (Στην κουρτίνα)

Μα ήμουν λάθος.. :)

Στην αρχή μου φάνηκε ολοφάνερο το Ε στην κουρτίνα και χωρίς να εξετάσω λιιιγο παραπάνω την εικόνα.. έδωσα με σιγουριά την απάντηση μου ότι... Το βρήκα! (Στην κουρτίνα)

Μα ήμουν λάθος.. :)
Το έτσι λέει το λυσαρι αλλά δεν έχεις άδικο στην κουρτίνα υπάρχουν αφθονα

Το έτσι λέει το λυσαρι αλλά δεν έχεις άδικο στην κουρτίνα υπάρχουν αφθονα

Δεν κοίταξα την λύση. Απλά μετά την λανθασμένη μου απάντηση.. κοίταξα την εικόνα λίγο ακόμα και τότε κατάλαβα. :)

Πίσω
Μπλουζα