Τι κιθάρα έχετε?

akmakas

Banned
Joined
3 Mαϊ 2006
Μηνύματα
4.204
Αντιδράσεις
77
Έχω την εντύπωση πως εδώ μέσα υπάρχουν μέλη που έχουν κιθάρα.

Ας τις μοιραστούμε λοιπόν..Ξεκινώ εγώ με την δικιά μου!

untitled2ev2.jpg


Squier Fender stratocaster made in japan floyd rose II


την αγόρασα τον Ιανουάριο του 1996 150.000 χιλ δραχμές ..
 
Guitar Hero 2

Παιζω κατι FreeBird μουρλια :D :D

gitfiddle.jpg
 
Χα χα χα τι είναι αυτό ρε? πώς δουλεύει?
 
@wally αν το έχεις αλήθεια δεν παίζεσαι. Να σε δω να παίζεις με αυτό και τι στον κόσμο. Τι air guitar και μη πω, ήδη αρχίζει να τρέχουν τα δάκρυα από τα γέλια. :D

+

 

 







Ρε συ πόσο κολλημένος με το 360 μπορεί να είσαι?

:tease:​




Wally είπε:
ΕDIT:Κοιτα τι κανει ο πιτσιρικος!

δες και το δεύτερο post:D:D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αμερικανος-καμμενος ειναι...τι θες? να διαβαζει Γεωγραφια?...λιγο TV και μετα "Απλα Μαθηματα Πως να Καθαρισουμε Επωδυνα τους Συμαθητες μας"...
 
fender precision bass guitar 67 maple!!butterscoch blonde !1100 eyro:xmasrudolph:!!
 
Μέταλο Saulot ωραία κιθάρα λέμε!!!!
 
Για την ακρίβεια, εχει καπως πιο jazz rock ηχο!!!, Δεν τα παει καλα με την "βρωμιά" και γουσταρω τρελλα.

Η μαλακία ειναι οτι δεν εχω μαθει τα την γρατσουναω επαρκώς... no money, no honey... no time, no crime...

σνιφ...
 
Ibanez GSA (Dimarzio Humb and Singles), Jackson Dinky RH

GSADinky.jpg


Dinky4playingwithlight.jpg


H Jackson tha perasei apo ena 80's lifting syntoma.. edo h foto oso einai akoma mple..

..
 
Saulot: Nice Dinky.. Ti JS μοντελο ειναι αυτο? Και τι Pickups φοράει?

Akmaka: Το reverse headstock στην strato ειναι cool φιλε μου! FAT Strat έτσι ?(διακρινω θαμπα το humbucker εκει!)..

..
 
Τελικά εδώ μέσα αισθάνομαι σαν το σπίτι μου λέμε..Φίλε phil vr το reverse headstock στην αρχή με χάλασε διότι δεν το φορούσαν οι original stratocaster και πίστεψα πως είναι κάποια μούφα..Αλήθεια τί παίζει με αυτό?Μήπως είναι για αριστερόχειρες?Από την άλλη πάλι και ο Yngwie Malmsteen παίζει με reverse!!Οι κιθάρες σου είναι όνειρο...παίζεις πουθενά?

Επίσης έχω και ένα μπάσο το οποίο το αγόρασα πριν 8 χρόνια τσάμπα μόλις 15 χιλιάδες δραχμές..εντάξει είναι μάρκα με έκαψες Elvis! αλλά το ήθελα για να βάλω αναλογικό μπάσο στα κομμάτια μου....
 
Φιλε akmaka..

To reverse headstock σε Fender Stratocaster ειναι νορμαλ και τελευταια εχει γινει μοδα σε αρκετα "επετειακα μοντελα" που βγαζουν εδω καθως και σε πολλα custom. Εχω δει reverse και σε mexican και σε usa strato.

To δοκιμασαν στην αρχη στις Squier για να δουν αν θα πιασει, ετσι ωστε αν γινοταν κατι να μην αμαυρωνοταν το ονομα Fender. Αν και μοδα στην ουσια το εκανε ο Hendrix κατα λαθος, εφοσον επαιζε με το αριστερο, σε κανονικη δεξιοχειρη κιθαρα, (και επειδη την φορουσε αναποδα) και σε καποιους εκανε κλικ το reverse headstock οπως φαινοταν.

Οι πρωτες εταιρειες που εβγαλαν το reverse σε εμπορικες κιθαρες ηταν η Kramer και η Jackson. Και μια που ανεφερα Kramer, check this out.. http://www.kramerguitars.com/Product.aspx?ProductID=495 Ξαναβγαλαν τα Kramer (μαμα εταιρεια η Gibson) με σκοπο να ξαναρχισει τον πολεμο Kramer-Jackson (εφοσον η Jackson ειναι εδω και καιρο κατω απο την Fender).

Mεχρι και το μοντελο Vanguard ξαναβγαλαν για να εξαφανισει σε πωλησεις το Randy Rhoads της Jackson (ειναι καμια 40αρια $ φθηνοτερο).. Το καλο ειναι οτι θα βλεπουμε ολο και πιο πολυ τα μοντελα που αγαπησαμε στα 80's (Και η Carvin επιστρεφει στα 80's μοντελα αλλα δεν ξερω ποια εταιρεια ειναι απο πισω)..

Thanks για τα σχολια σου akmaka.. αν και θελω τα σχολια σου να τα κανεις οταν τελειωσω το lifting στην jackson.. Μερικες ιδεες που εχω ειναι:

- Βαψιμο : ολοκληρη φουξια electric και μαυρα οτι ειναι νικελ μεχρι στιγμης και ενα ζευγαρι DiMarzio Evo..

- Βαψιμο : ολοκληρη lime electric, και μερικα "ξεφλουδισματα - stripes" σε πιο κλειστο kawasaki-lime χρωμα, επισης μαυρα knobs, floyd και tuners και παλι DiMarzio..

Αν εχεις να προτεινεις καμια 80's ιδεα, ολα καλοδεχουμενα!

Μπασσο Elvis!!! akmaka δεν παιζεσαι.. φερτο ρε συ να το παμε στο Memphis να το μοσχοπουλησουμε!!!! Θα το παρουν μυρωδια οι Elvis-maniacs και σκοτωθουν να το αποκτησουν!!

..
 
IBANEZ RG 670 - Η πρώτη αγάπη και η παντοτινή

ibanez_01.jpg


GIBSON LES PAUL GOTHIC

gothlp.jpg


Fender Tele Vistage '52

010-0232-850.JPG
 
Δεν εχω φώτο εδώ αλλά αν μπορέσω καποια στιγμή θα ποσταρω. εγώ εχω την IBANEZ GEM κίτρινη με την χειρολαβή του Steve Vai μοντέλο 1989 με τους κύβους στο μπράτσο (αξία τότε 235000 δρχ - αξία τώρα 1500-2500 Δολαρια). Και μια Yamaha 250s (όχι μηχανή) κόκκινη που της έβαλα Seymour Duncan Jazz διπλό μαγνήτη.
 
plintirio!!!!και εσύ κιθαρίστας βρούτε?Είστε όλοι φοβεροί!!!

phil_vr...Οι πληροφορίες σου ήταν πολύ σημαντικές και πραγματικά δεν το ήξερα...όσο για το βάψιμο σου θα σου πρότεινα κάτι διαχρονικό..Το είδα σε στέκα του μπιλιάρδου κάποτε.Θα μπορούσες να την κάνεις ένα βάψιμο με άσους του poker διακριτικά σε όποιο χρώμα σου αρέσει... :)
 
Ωχ, πως το είχα χάσει αυτό το thread :p

Η παλιά, καλή, φθηνή μου μεταλιάρα :

ibanezgrg170dxsh0.jpg


Ibanez GRG 170DX

Και η καινούρια (modelling guitar - όλα σε ένα.)

fb4ba4f3921259e6ea596541e5d1f7ab.jpg


Line 6 Variax 600

Ξέρω, δεν είναι καθόλου όμορφη αλλα εξομοιώνει πάρα πολλές (απο ακουστική, ρέσο, δωδεκάχορδη μέχρι Les Paul, Stratocaster και Telecaster) σε ικανοποιητικό βαθμό (τουλάχιστον για τα δικά μου αυτιά - δεν είμαι και κανας έμπειρος άλλωστε, n00b είμαι :p )

@akmaka

Κούκλα η fender, μακράν ο αγαπημένος μου χρωματισμός

@stee, @phil

:worship: :worship:
 
akmakas είπε:
όσο για το βάψιμο σου θα σου πρότεινα κάτι διαχρονικό..Το είδα σε στέκα του μπιλιάρδου κάποτε.Θα μπορούσες να την κάνεις ένα βάψιμο με άσους του poker διακριτικά σε όποιο χρώμα σου αρέσει... :)
Akmaka: Thanx για την διαχρονικη σκεψη σου, but.. Ι am an 80's child! Πρεπει τα χρώματα του πολέμου να κάνουν scream οτι ειναι 80's!!!

Και με την ευκαιρια.. τωρα που το προσεξα, η αποχρωση της strato σου ταιριαζει απολυτα με τα επιπλα που εχεις!!!! Sweet!

keeper7: nice guitars.. και η line 6 ειναι πολυ καλη για experimenting σε διαφορετικους ήχους σε home studio..

stee: I love your RG axe!! Παρε ρε συ όμως δυο μαυρα knobs, μην την αφηνεις ετσι.. και βλεπω εχεις την δικια μου συνηθεια να εχεις ξηλωμενο το tremolo bar!!

..
 
Πίσω
Μπλουζα