Τι κοινό έχουν;

Τι κοινό έχουν; Νο 6

Τι κοινο υπαρχει αναμεσα στις ταινιες Το φτωχοπαιδο (1965), Εχω δικαιωμα να σ' αγαπω (1966) Πολυ αργα για δακρια - 1968;
 
μηπως το κοινο ειναι οτι και στις 3 αυτες ταινιες η πλουσια πρωταγωνιστρια χανει την περιουσια της και αναγκαζεται να παντρευτει τον φτωχο πλην τιμιο νεο που με ιδρωτα και κοπο απεκτησε καποια χρηματα;
 
Σωστα οσα λες, αλλα βασει ολων αυτων ζηταω κατι πιο συγκεκριμενο.
 
bambinella 100 είπε:
Σωστα οσα λες, αλλα βασει ολων αυτων ζηταω κατι πιο συγκεκριμενο.
καποια συγκεκριμενη σκηνη ψαχνουμε που να υπαρχει και στις 3 αυτες ταινιες;
 
Οχι, δεν ειναι σκηνη. Ειναι καποιος ανθρωπος που εχει σχεση και με τις τρεις αυτες ταινιες. Δεν μιλαω ομως για ηθοποιο, σκηνοθετη, μοντερ, κ.λ.π.

Ψαξτο αλλου....
 
μηπως το οτι η πλουσια κακομαθημενη κοπελα στην αρχη ειναι ερωτευμενη με καποιον αλλο που την παραταει και παντρευεται μια αλλη μολις μαθαινει οτι εχασε την περιουσια της;
 
Ο Ονέ που έγραψε τον ΑΡΧΙΣΙΔΗΡΟΥΡΓΟ οπου βασιστηκαν και τα τρια σεναρια?
 
Ακριβως, Γιαννη. Ημουν σιγουρη οτι θα το γνωριζες.

Ο Georges Ohnet εγραψε το βιβλιο Ο Αρχισιδηρουργος και σε αυτο βασιστηκαν οι παραπανω ταινιες.

Αν διαβασουμε την περιγραφη που υπαρχει στην ακολουθη σελιδα, τοτε βλεπουμε οτι ουσιαστικα μιλαμε για το σεναριο των τριων ταινιων.

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=49415
 
Τι κοινό έχουν; Νο 7

Τι κοινο υπαρχει αναμεσα στις ταινιες Λαος και Κολωνακι, Μια κυρια στα μπουζουκια, Η αμαρτια της ομορφιας;
 
μηπως οτι γινεται και στις 3 ταινιες διαγωνισμος ομορφιας;
 
Μολις 7 λεπτα απο την εναρξη του, το κουιζ κλεινει υστερα απο τη σωστη σου απαντηση!
 
bambinella 100 είπε:
Μολις 7 λεπτα απο την εναρξη του, το κουιζ κλεινει υστερα απο τη σωστη σου απαντηση!
Βιβη δεν ημουν σιγουρη αν ηταν αυτη η απαντηση που ψαχναμε,καθε φορα διαφερει αυτο που πρεπει να βρουμε στο κουιζ "τι κοινο εχουν" και γι αυτο και εχει ενδιαφερον :)

περιμενουμε τα επομενα κουιζ σου!!
 
Ναι, ειναι καπως δυσκολο να ψαχνεις ενα κοινο στοιχειο αναμεσα σε καποιες ταινιες, οταν δε γνωριζεις τι ειδους στοιχειο ειναι αυτο. Συνηθως ειναι μια σκηνη, αλλα ποτε δεν ειναι συντελεστης.

Και για να μην ψαχνετε στα τυφλα, ειμαι παντα διατεθειμενη να δωσω βοηθεια για την ευρεση της σωστης απαντησης, αν μου το ζητησετε!
 
Τι κοινό υπάρχει στις ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη " Χτυποκάρδια στα Θρανία " και " Υπολοχαγός Νατάσσα " για να σας διευκόλυνω δεν είναι ούτε σκήνη , ουτε ηθοποιος .
 
kossyfa είπε:
Τι κοινό υπάρχει στις ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη " Χτυποκάρδια στα Θρανία " και " Υπολοχαγός Νατάσσα " για να σας διευκόλυνω δεν είναι ούτε σκήνη , ουτε ηθοποιος .
αφου δεν προκειται ουτε για σκηνη,ουτε για ηθοποιο μηπως ψαχνουμε για καποιο σπανιο μουσικο κομματι;
 
Για να μην ψαχνεται αδικα , το κοινο που υπαρχει στις 2 αυτες ταινίες ειναι οτι και στις 2 για να φυγουν απο καποιο σημειο χρησιμοποιουν αμαξα
 
Το ξέρω ότι ίσως στεναχωρήσω τον αγαπητό tonytony καθώς και τον συνονόματό μου dimitri10b, αλλά το κοινό που έχουν οι δύο ταινίες, είναι ότι... δεν βλέπονται!

(ΟΚ, τα Χτυποκάρδια με λίγη υπομονή είναι κάπως υποφερτά, η άλλη όμως είναι εντελώς ανυπόφορη).

::)
 
δεν υπάρχει λόγος ''ανησυχίας'',γούστα είναι αυτά,άλλωστε και εμένα δε μου αρέσουν όλες οι ταινίες της

για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι πως για καμία/κανέναν ηθοποιό του σήμερα δε θα μιλάει κανεις (ούτε για τον ίδιο,ούτε για το έργο του,είτε με θετικά,είτε με αρνητικά σχόλια)μετά απο 40 χρόνια καριέρας και 15 χρόνια ''απουσίας''...είτε το θέλουμε είτε όχι η Βουγιουκλάκη είναι ακόμα η πρώτη ακόμα και απο κει που βρίσκεται,και αυτό λέει πολλά :D
 
Τι κοινό έχουν; Νο 8

Τι κοινο υπαρχει μεταξυ των ταινιων Η Παριζιανα και Ερασται του ονειρου;

Το κοινο αυτο στοιχειο ειναι ενδυματολογικης φυσεως και μαλιστα δεν προκειται για ενα ρουχο, αλλα για εξι!
 
Άμα είναι τόσα πολλά θα σχετίζονται ίσως με την κολλεξιόν που παρουσιάζει προς το τέλος η μαντάμ Πελαζί. Αλλά δεν έχω δει τους Εραστές του Ονείρου κι έτσι δεν ξέρω αν εκεί φοράν τα ρουχαλάκια.
 
Πίσω
Μπλουζα