Τι κοινό έχουν;

Δε θα πω αν ειναι φορεμα, μπλουζα, παντελονι η οτιδηποτε αλλο. Προκειται για ενα ρουχο που εμφανιζεται και στις δυο ταινιες.

Το ιδιο κομματι ακριβως.
 
Εεεε! Ενταξει τωρα! Ελπιζω να μην εννοεις το καπελο του Μακρη το ανοιχτοχρωμο με τη σκουρα κορδελα πανω απο το γεισο διοτι ναι μεν μοιαζουν πολυ αλλα δεν ειμαστε σιγουροι για τα χρωματα

Βεβαια πιθανοτατα να ειναι το ιδιο καπελο και να ανηκει στον Μακρη ο οποιος το χρησιμοποιουσε εκεινη την εποχη
 
Oχι, δεν ειναι αξεσουαρ. Ολοκληρο ρουχο ειναι.

Δε θα σας εκανα να ψαχνετε καπελα, τσαντες και μαντηλια.
 
μηπως ενα φορεμα που φοραει η Ξενια Καλογεροπουλου το βλεπουμε να το φοραει και η Γκελυ Μαυροπουλου;
 
Oχι, katerinak. Δεν εννοω κατι τετοιο.
 
Η απάντηση

Αφου σας παιδεψα τοσες ωρες, νομιζω πως ηρθε η στιγμη να δωσω την απαντηση.

Στην ταινια Η κυρα μας η μαμμη, στη σκηνη που ειναι αρρωστος ο Δημαρχος, η Γεωργια Βασιλειαδου φοραει το ιδιο φορεμα που φορουν οι ανηψιες της στη Θεια απ' το Σικαγο, οταν πηγαινουν στο αεροδρομιο να την υποδεχτουν.

llolo.jpg

untitled.bmp
 

Συνημμένα

  • untitled.bmp
    373,7 KB · Προβολές: 20
προσωπικα,δεν υπηρχε περιπτωση να το βρω με τιποτα,μας δυσκολεψε αρκετα αυτο το κουιζ
 
Να προσθέσω ότι ο Παπαμιχαήλ φοράει το ίδιο μπλουζάκι και στις δύο ταινίες. Άσπρο με μαύρο γιακά.

screen.jpg
 
Παρα πολυ ωραια, caprice! Θα μπορουσε να ηταν κι αυτη η απαντηση στο σημερινο κουιζ.

Δυο κοινα στοιχεια ενδυματολογικης φυσεως λοιπον, αναμεσα σ' αυτες τις ταινιες. Μοιαζουν λιγο σαν να ειναι η μια συνεχεια της αλλης.....
 
Ωραίο και πρωτότυπο θέμα πάντως. Ήδη έχει φθάσει τις 9 σελίδες, δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα και θα το πιάσω από την αρχή να το διαβάσω πάλι #)
 
Με την ευγενικη χορηγια της bambinella, θα χρησιμοποιησω κι εγω λιγο απ το χωρο του κουιζ της :

τι κοινο υπαρχει αναμεσα στις ταινιες "ο κατεργαρης" και "η θεια μου η χιπισσα" ; για να βοηθησω λιγο :αυτο που ψαχνουμε εχει να κανει με καποιο μουσικο μοτιβο που ακουμε και στις δυο αυτες ταινιες
 
Το μουσικο κομματι που χορευουν οι νεαροι προσκεκλημενοι στο παρτυ (to know us better) της Νορας Βαλσαμη στον Κατεργαρη. ειναι το ιδιο με το κομματι που παιζει οταν η Ρενα Βλαχοπουλου δοκιμαζει τις βραδινες τουαλετες που της αγοραζει ο Μπαρκουλης, στην ταινια Η θεια μου η χιπισσα.
 
Ακριβως αυτη ειναι η απαντηση bambinella!!!!!! :cheers: :cheers: :cheers: βεβαια το κομματι αυτο το ξαναακουμε και 2η φορα στην ταινια "η θεια μου η χιπισσα" ,μηπως θυμασαι στο περιπου τη σκηνη;
 
Ναι. Πρεπει να ειναι εκει που χορευει η Βαλσαμη με τον Μπαρκουλη κι εκεινος τη ρωταει ποια ειναι η κοπελα που χορευει με τον αρραβωνιαστικο της, Βασιλη Τσιβιλικα.
 
Ναι προκειται γι αυτο το σημειο που χορευει η Νορα Βαλσαμη με το Μπαρκουλη και η Βλαχοπουλου συνομιλει με το Μιχαλοπουλο κι απ αυτα που της λεει μαθαινουμε οτι ειναι σέικ ο χορος αυτος.Λιγο αργοτερα βλεπουμε και τη σκηνη που περιγραφεις :)

:award: :award::award:bambinella τελειωσε κι αυτο το κουιζ και σ ευχαριστω πολυ για τη διαθεση του χωρου σου :)
 
Συνεχιζει να παιζει το κομματι αυτο στη σκηνη που περιεγραψα πιο πανω. Ετσι δεν ειναι;
 
Εγω σε ευχαριστω που εκανες πιο πλουσιο το κουιζ.
 
Μετα απο μια συζητηση που ειχα με την ευγενεστατη Βambinella πηρα την αδεια της για να βαλω ακομη ενα κουιζ.Η ερωτηση αυτη τη φορα ειναι : τι κοινο εχουν οι ταινιες "φως,νερο,τηλεφωνο,οικοπεδα με δοσεις" και "σηκω χορεψε συρτακι" .

Για να βοηθησω λιγο σας λεω οτι αυτο που ψαχνουμε εχει να κανει με την ενδυμασια της ιδιας ηθοποιου (συμμετεχει και στις δυο αυτες ταινιες)
 
katerinak είπε:
Μετα απο μια συζητηση που ειχα με την ευγενεστατη Βambinella πηρα την αδεια της για να βαλω ακομη ενα κουιζ.Η ερωτηση αυτη τη φορα ειναι : τι κοινο εχουν οι ταινιες "φως,νερο,τηλεφωνο,οικοπεδα με δοσεις" και "σηκω χορεψε συρτακι" .Για να βοηθησω λιγο σας λεω οτι αυτο που ψαχνουμε εχει να κανει με την ενδυμασια της ιδιας ηθοποιου (συμμετεχει και στις δυο αυτες ταινιες)
Η Σοφη ΖΑννινου φοραει το ιδιο καφτο μινι? :cool:
 
συγχαρητηρια lolota :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

η Σοφη Ζαννινου φοραει και στις δυο αυτες ταινιες την ιδια μινι φουστα με τους Μπητλς

fosnerotloikopdoseis.JPG

siko.JPG
 
Πίσω
Μπλουζα