Εννοείται!!!Kortex είπε:Φιλε Pooky μπορει να εχω ενα φιλαρακι μου που μπορει να ενδιαφερεται να πουλησει ενα Xbox ατσιπαριστο, σε αριστη κατασταση και με το γνησιο το χειριστηριο (τη γκουμουτσα) και νομιζω και το κουτι του. Θελεις να τον ρωτησω να δω τι θα πει?
Kortex είπε:Θα σου στειλω πμ αμα ειναι να σου πω
Pooky, μια χαρά τιμή το πηρες, από που? To PS2 Που έχω μου πιάνει πολύ χώρο...μιας και το πήρες, θα σου στείλω και μια λίστα με RPG's "must have"pooky(1) είπε:Πριν λίγες μέρες απόκτησα το PS2. Καινούργιο, 135 ευρώ, με δεύτερο χειριστήριο, κάρτα μνήμης και καλώδιο component. Εκτός από το καλώδιο όλα τα υπόλοιπα είναι γνήσια. Έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό και ανεμιστήρα! Απίθανο μηχάνημα. Είναι απείραχτο, δεν το τσίπωσα.
Στην τιμή, είχε και το Grand Turrismo 4 και το God of War 2. Και τα δύο παιχνίδια μου άφησαν άριστες εντυπώσεις. Πριν μια ώρα πήρα τα Sonic Heroes, Sega Mega Collection + και Space Invaders Universary, μτχ όλα 15 ευρώ.
Στην τιμή που είναι τώρα δεν αξίζει καν να ασχοληθείς να του βάλεις τσιπάκι.
Αδελφέ Thamonas ευχαριστώ!thamonas είπε:Pooky, μια χαρά τιμή το πηρες, από που? To PS2 Που έχω μου πιάνει πολύ χώρο...μιας και το πήρες, θα σου στείλω και μια λίστα με RPG's "must have"
Οπωσδήποτε πρέπει να έχεις τα εξης (Non Rpg tittles):
Ico
Shadow of Colossus
Okami
Αριστουργήματα!!!!
Κι εγώ θέλω από τα ληγμένα που παίρνεις!!!!!!!!!!manos426f είπε:Θα πάρω ένα XBOX 360,ένα Wii κι ένα PS3 slim....
Mα γιατί το λες αυτό ρε φίλε;;;pooky(1) είπε:Κι εγώ θέλω από τα ληγμένα που παίρνεις!!!!!!!!!!
kujo79 είπε:Θέλω να ξαναπάρω αυτές που είχα μικρότερος και βλακωδώς έδωσα - NES και Mega Drive I - και επειδή θα παντρέψω έναν φίλο μου,το Wii μου φαίνεται για καλό δώρο κουμπάρου....
Μου ηρθε εχθες το R7! Καινουργιο! Αλλα εφαγα καλη π*** απο το τελωνειο!Maddog είπε:Ένα Dreamcast R7 θα το ήθελα. Και ένα PC Engine GT δεν θα ήταν ασχήμο. Και...Το κόβω εδώ γιατί παρασύρομαι.
Ελα Mad! Ευχαριστω. Παρολο που εβαλε ως δωρο πηγε κι εβαλε την κανονικη αξια. Η τιμη μαζι με ολα ηταν 299,99 δολαρια.Ο Μ**** ξεχασα να του πω να βαλει την αξια πολυ πιο κατω. Ναι το εχω ακουσει και εγω αυτο!Maddog είπε:Καλορίζικο! Από περιέργεια, τι τιμολόγιο είχε το δέμα και πόσα σου ζήτησε το τελωνείο; (έχω την αίσθηση ότι τελευταία έχουν αγριέψει, μάλλον τους διέταξαν να μαζέψουν και αυτοί λεφτά)
92 ευρω! :xm:pooky(1) είπε:Πόσο σε χρέωσε το τελωνείο;