Το γελιο ειναι οτι πριν καιρο γνωστος μου ειχε παρει Dreamcast απο Αμερικη και τον εκτελωνισανε 157 ευρω! 8) Παρολο που ειχε σταλθει ως δωρο και τιμη αξιας στα 45 ευρω!manos426f είπε:Τι λες ρε φίλε ;!;!Μάλλον όντως αγριέψανε κι αυτοί !!!
Aπο Ιαπωνια με ΕMS.Plink είπε:@DarkSynbios ...φίλε από που ερχόταν αυτό το πακέτο και με τη υπηρεσία? κούριερ ή ταχυδρομείο;
OMG....DarkSynbios είπε:Aπο Ιαπωνια με ΕMS.
Μαλλον αυτο παιζει! :xm:Plink είπε:ελπίζω να έφταιγε κυρίως το ότι ο πωλητής έγραψε επάνω ολόκληρη την αξία....
Καλα παντα τους ελεγα τους αλλους οταν εστελναν να γραφουνε χαμηλη αξια αλλα αυτην την φορα μαλλον ειχα αλλου το μυαλο μου! #)Plink είπε:Μακάρι....τελευταία φορά μου ήρθε πακέτο με ΕMS πριν κάνα μήνα..και ευτυχώς δεν είχα κανένα πρόβλημα. Νομίζω μόνο το κλασικό 3ευρω είχα πληρώσει.Βέβαια, ο πωλητής είχε φροντίσει να γράψει επάνω στο πακέτο ότι είχε αξία 45 δολάρια...
κι εμενα σε ενα δεμα απο Ιαπωνια φροντισε να γραψει πανω στο δεμα την αξια του και ετσι πληρωσα 32 ευρω τελωνειο..Plink είπε:Μακάρι....τελευταία φορά μου ήρθε πακέτο με ΕMS πριν κάνα μήνα..και ευτυχώς δεν είχα κανένα πρόβλημα. Νομίζω μόνο το κλασικό 3ευρω είχα πληρώσει.Βέβαια, ο πωλητής είχε φροντίσει να γράψει επάνω στο πακέτο ότι είχε αξία 45 δολάρια...