Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Βασικά δεν είναι τόσο περίεργο. Είναι το φαινόμενο του Uncanny Valley.Rakeesh είπε:Λοιπον... ντρεπομαι που θα το πω αλλα βασικα σε καποια φαση αρχισε να με αηδιαζει η φωνη του Say της Workbench!!!!!
Στην αρχη με ενθουσιαζε παρα πολυ και πορωνομουν γραφοντας και βλεποντας πως θα τα προφερε. Ξαφνικα ομως μου τη βιδωσε το γεγονος οτι ειναι μια αποκοσμη συνθετικη φωνη και... με ανατριχιασε σαν ιδέα.
Ω θενκς... μικρος αλλωστε ειχα αγαλματοφοβια ή ειδωλοφοβία ή οπως αλλιως θα το βάφτιζαν οι ψυχολόγοιLeon είπε:Βασικά δεν είναι τόσο περίεργο. Είναι το φαινόμενο του Uncanny Valley.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Jason σκότωνε με τσεκούρι...Η φωτογραφία που εμφανίζονταν στο παιχνίδι, την οποία παραθέτω, φαίνεται ένα σπαθί, τύπου κατάνα-μασέτι-μασέτα πες το όπως γουστάρεις,το οποίο βέβαια ήταν άσχετο με το παιχνίδι και σίγουρα εκτός θέματος του thread.Saulot είπε:Ο jason δεν ειχε κατανα, ειχε μασετι,
Το εξώφυλο είναι θεικό, αλλά το παιχνίδι νομίζω ότι ήταν στυλ Manic Miner με κάτι πολύ μικρά sprites.judaspriest είπε:Mε φόβιζε το horror zombies from the crypt. To ξέρω το ξέρω είναι γελοίο...![]()
![]()
![]()
spyros_s είπε:επίσης με επηρέαζε τότε το sanitarium στις σκηνές με την αδερφή του ήρωα που ήταν νεκρή και τις αναβίωνε ο πρωταγωνιστής σαν σε ασπρόμαυρη ταινία. Τρομερά ατμοσφαιρικό παιχνίδι εκείνο!
Ε, όχι κ τρομακτική η Ελβίρα...η Ελβίρα ήταν σαν να λέμε Λάρα Κροφτ τότεmarag είπε:Μπορώ να πω ότι με φόβισε αρκετά ως πιτσιρικάς το ELVIRA το πρώτο της σειράς στην Amiga, αλλά αργότερα και το Resident Evil στο PSX.
Χεχε, θυμάμαι που έβλεπα με έναν φίλο μου ένα User με την Ελβίρα στο εξώφυλο και την βρίσκαμε πολύ σέξυ.status είπε:Ε, όχι κ τρομακτική η Ελβίρα...η Ελβίρα ήταν σαν να λέμε Λάρα Κροφτ τότε![]()