Τουλάχιστον αλλάξτε τις κουρτίνες!...

RMNS είπε:
Καλησπερα! Απλα να πω οτι το γραφειο ( σκηνικο ) που παιζει στη ταινια " Ο Εραστης " στο μαγαζι/μπουζουκια που εν τελει δουλευει και ο Ψαλτης ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με το γραφειο του κακου στην ταινια " Ο Αλεπους " με το Μουστακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για την ακριβεια, μεχρι και η ολοσωμη φωτο της Χριστινας Παππα απο την πρωτη ταινια ειναι στον τοιχο της δευτερης!!!!
Επίσης είναι και το γραφείο της εταιρίας security που δουλεύει ο Γιώργος Πάντζας στο "Βabysitter για μεγάλα κορίτσια", αλλά και το γραφείο του καλλιτεχνικού πράκτορα στο "Τρελά Κανάλια" με το Σωτήρη Μουστάκα.
 
Wally είπε:
Με μεγαλη χαρα ανακαλυψα οτι το blog του φιλτατου Super Insomaniacs επαναλειτουργει!!!! (και ζητα μια μικρη βοηθεια)
Επιτέλους!!... :D

Και εγώ έμπαινα που και που για να δω μήπως και ξανανοίξει...

Πάντως, εδώ υπάρχουν ακόμα 2 βιντεοπαρουσιάσεις του χωρίς τις φωτογραφίες,αλλά υπάρχουν κανονικά στο προφίλ του...
 
alkis21 είπε:
Όχι 100% on topic αλλά...
1) Η πολυκατοικία που έδειχνε στην εισαγωγή του "Πάτερ Ημών" (και προφανώς υποτίθεται πως εκεί έμεναν οι πρωταγωνιστές) ήταν η δική μας (στον Χολαργό)! Οι γονείς μου μένουν ακόμα εκεί. Έχει κανείς το οπτικό ντοκουμέντο;

2) Σε ένα επεισόδειο Τρεις Χάριτες αναφέρουν πως το σπίτι τους βρίσκεται Αετιδέων και Κλειούς... η μόνη τέτοια διασταύρωση στην Αθήνα βρίσκεται στον Χολαργό, ένα στενό πιο κάτω από την πολυκατοικία μας. :)
Αυτη ειναι η πολυκατοικια των πρωταγωνιστων απο τη σειρα ''Πατερ Ημων''

απο επεισοδιο της σειρας

IMAGE.jpg

Oμως στην εισαγωγη της σειρας αυτης δεν εμφανιζοταν καμια πολυκατοικια...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπάρχουν 4 παρουσιάσεις του, τελικά...

Οι 2 : "Συζυγικά Βραχυκυκλώματα" και "Κορίτσια με εγγύηση" ,ενώ υπάρχουν σαν 'Θέματα', δεν εμφανίζονται στην ενότητα βιντεοταινίες... (ίσως υπάρχει πρόβλημα και με άλλα 'Θέματα')

Όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ, οι φωτό υπάρχουν σε άλμπουμ στο προφίλ του.

Κάντε του Ξε-ban να τις πάρει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστώ BETTY BOOP, όντως αυτή είναι. Στην πρώτη σελίδα που το είχα αναφέρει ο Super Insomniacs είχε πάει και την είχε φωτογραφίσει, δυστυχώς δεν υπάρχει πια η φωτό.
 
alkis21 είπε:
Ευχαριστώ BETTY BOOP, όντως αυτή είναι. Στην πρώτη σελίδα που το είχα αναφέρει ο Super Insomniacs είχε πάει και την είχε φωτογραφίσει, δυστυχώς δεν υπάρχει πια η φωτό.
Αποκατέστησα τις εικόνες στα αρχικά ποστ :)
 
Πίσω
Μπλουζα