Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
φιλε rakeesh πολυ σωστα θυμασαι!και φυσικα η κοπελα ειναι εν ζωη.επειδη ηταν και συμμαθητρια μου στο δημοτικο ,θυμαμαι πολλα παιδακια τοτε επιθυμουσαν να ης μοιασουν η να παρουν μερος σε εκπομπες της οικογενειας σοφιανου,καθως το στουντιο που γυριζονταν οι σειρες οπως αυτες "του κουτιου τα παραμυθια"και "στουντιο φουσκοι"αυτες τουλαχιστον θυμαμαι προχειρα ,ηταν πολυ κοντα στο σχολειο μας τοτε στην νεα σμυρνη.Rakeesh είπε:Η Παρασκευουλα βασικα ειχε μιλησει προσφατα σε καποια μεσημεριανη εκπομπη. Ειχε σπουδασει στο εξωτερικο, μαλλον Αγγλια. Επισης αναφερθηκε στον αστικο μυθο οτι μας αφησε χρονους. Αυτο θυμαμαι μονο
η 2η εκπομπη που ψαχνεις λεγοταν "το σκακι" , υπαρχει θρεντ εδωetherodromos είπε:Θυμᾷται κανεὶς μία παιδικὴ ἑλληνικὴ σειρὰ ποὺ παιζόταν τότε τὴ δεκαετία τοῦ '80 ποὺ κάθε ἐπεισόδιο ξεκίναγε δείχνοντας ἕνα παιδὶ νὰ ξαπλώνῃ στὸ δωμάτιό του καὶ νὰ κλείνῃ τὸ φῶς καὶ ἐνῷ κοιτοῦσε τὰ ῥάφια τοῦ δωματίου του ποὺ εἶχαν κάτι παιχνίδια ἀπάνῳ, κάτι ῥομπότ κλπ, τὸ ἔπαιρνε πάντα ὁ ὕπνος καὶ ἔβλεπε ἐφιάλτες? Ἔμοιαζε κάπως μὲ τοῦ κουτιοῦ τὰ παραμύθια.
Καὶ μία ἄλλη ποὺ τὸ παιδί-πρωταγωνιστὴς μεταφερόταν σὲ ἕναν φανταστικὸ κόσμο μὲ σκακιέρες ὅπου μάθαινε σκάκι μὲ τὴ βοήθεια ἑνὸς γιγαντιαίου πιονιοῦ ποὺ ἡ φωνή του ἦταν σὰν ῥομπὸτ καὶ ὅποτε μίλαγε ἄναβε τὸ τζάμι στὸ πρόσωπό του? Ἦταν ἑλληνικὲς αὐτὲς οἱ σειρὲς καὶ ἦταν παιδικὲς ἀλλὰ ὄχι καρτοῦν.
Καὶ μία ἄλλη ἐκπομπὴ ποὺ ἔπαιζε στὴν ΕΡΤ κάπου στὰ 80ς, λεγόταν νομίζω "ΜΠΛΟΦΕΣ" καὶ στὸ τραγοῦδι ἀρχῆς τραγούδαγε μία γυναικεία φωνή " Μπλοφάρισε κι ἐσύ " κλπ.
Καὶ μία ἄλλη ποὺ κυνηγοῦσαν τὸ χαμένο θησαυρό (κάτι κρυμμένα ἀντικείμενα) στὰ δάση ?
το σκεφτηκα κι εγω οτι ισως να ειναι αυτη η εκπομπη που ψαχνει αλλα δεν ειμαι σιγουρη γιατι εψαχναν αντικειμενα με το αρχικο γραμμα της πολης τους αλλα δεν ηταν παντα σε δαση ,παντως θρεντ υπαρχει εδωRakeesh είπε:Η 4η νομιζω ειναι η "Με το Αλφα και το Βητα". Δεν ξερω ομως που εχουμε ανοιξει θρεντ για αυτη την εκπομπη.
στην 4η εκπομπη επαιρναν μερος παιδια ή ηταν κινουμενο σχεδιο;