johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.198
Πολύ ωραία φώτο αν και έπρεπε και του Ρέππα το επίθετο να φιγουράρει ως Ευγένιος Μούρδαλας!
Δεν εχω υποψη μου τι λες ακριβως, αλλα ετσι οπως το λες, μου φαινεται οτι προκειται μαλλον για φαντασιωση; Η Μεντη πχ. σκεφτεται την αντιδραση του αντρα της και φανταζεται οτι οταν του λεει κατι, αυτος γινεται τουρκος και την σκοτωνει. Και μετα φανταζεται εναλλακτικη αντιδραση, οτι του το λεει, κι εκεινος αντιδρα πολιτισμενα. Και οταν τελικα του το λεει, γινεται κατι τελειως διαφορετικο απο αυτα τα δυο . Νομιζω το συγκεκριμενο σιριαλ επαιζε πολυ με τετοιες φαντασιωσεις για χιουμορ, οπως το Ντολτσε Βιτα και αργοτερα τα Εγκλήματα.ybulbu είπε:Επίσης, άλλη μια απορία: Βλέπω.τώρα στο youtube το 69ο επεισόδιο και στην αρχή έχει δυο φορές ένα όνειρο με διαφορετικό τέλος και έναν παρόμοιο διάλογο Άννας-Γιολάντας επ' αυτού, κάτι σαν εναλλακτικές εκδοχές του ίδιου επεισοδίου. Κάτι παρόμοιο γίνεται και σε ένα επεισόδιο, 20κάτι νομίζω, όπου παρουσιάζει με δύο διαφορετικούς τρόπους, έναν εκτεταμένο και ένα συντομότερο μετά, την ίδια εξέλιξη, με κοινές ατάκες και κάποια κοινά πλάνα, στο τέλος του επεισοδίου. Ξέρει κανείς αν προβλήθηκαν έτσι εξ αρχής και, αν όχι, ποιες ήταν οι επίσημες εκδοχές;
BETTY BOOP είπε:Ειναι αυτο το παιδακι ο μικρος Κωνσταντινος Βασιλείου που συμμετειχε στη σειρα Χαι Ροκ;
Επειδη αναφερεται στη retrodb η συμμετοχη στη σειρα του μικρου Κωνσταντινου Βασιλειου του Χαι Ροκ, σε ποιο επεισοδιο ειχε εμφανιστει στο ''Δις εξαμαρτειν'';ybulbu είπε:Δύσκολο, διότι το Χάι Ροκ ξεκίνησε μια σεζόν πριν από "το Δις εξαμαρτείν" και τελείωσε τη σεζόν 1993-1994, ενώ ο "Ιορδάνης" της φωτογραφίας, που φαίνεται μικρότερος από τον Κωνσταντίνο Βασιλείου του Χάι Ροκ, έπαιξε στην 3η σεζόν του "Δις εξαμαρτείν" (1995-1996).