με ενα προβολεα στην μαπα και λιγακι φωτομαγαζο, γινεται και 20 χρονωνthebest20 είπε:Συλλεκτικότατο εξώφυλλο!Και αποκλείεται να ήταν εκεί 50 χρονών...Για 42 χρονών μου φαίνεται,δηλαδή ότι έχει γεννηθεί το 1953 όπως έχει ακουστεί επίσης.
Έκανε πως έπαθε!!!BETTY BOOP είπε:Από τη σειρά μου άρεσαν οι τίτλοι έναρξης και θυμάμαι μια σκηνή με τον Γιάννη (Χάρης Σώζος) να απειλεί να πέσει από το παράθυρο (και τελικά έπεσε) όταν έμαθε ότι ο Πέτρος (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) είναι ερωτευμένος με την Άννα (Νένα Μεντή). Τελικά έπαθε αμνησία...
Ειναι γεννημενη το 45....αλλα μικροδειχνειthebest20 είπε:Συλλεκτικότατο εξώφυλλο!Και αποκλείεται να ήταν εκεί 50 χρονών...Για 42 χρονών μου φαίνεται,δηλαδή ότι έχει γεννηθεί το 1953 όπως έχει ακουστεί επίσης.
Ποιο εορταστικο λες??Τι περιελαμβανε??ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε:μήπως έχει κανείς σας στο αρχείο του το εορταστικό επεισόδιο του Πάσχα;;;
konkar είπε:Κάποιος είχε γράψει στο forum ότι ένας γνωστός του είχε πάει σε τηλεοπτικό σταθμό και ζήτησε να του δώσουν μια σειρά που ήθελε. Του την έδωσαν ολόκληρη κανονικά αφού τον έβαλαν να υπογράψει ότι δεν θα την εκμεταλλευτεί με οποιοδήποτε τρόπο. Αν ισχύει αυτό τότε όσοι μένετε Αθήνα, τρεχάτε!!!!