Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Σαν τον συμφορουμίτη κι εγώ, δε μπορώ να μετρήσω τις φορές που διάβασα αυτό το εκπληκτικό βιβλίο, αλλά μέχρι και αυτό το τόπικ, δεν ήξερα ότι είχε γυριστεί και σειρά!... Χρειάστηκε να διαβάζω τον τίτλο του τόπικ και να προσέξω το "ΕΤ1" για να συνειδητοποιήσω ότι μιλάτε για τη σειρά.Olorin είπε:Ντρέπομαι που το λέω, αλλά παρότι πρόκειται για το αγαπημένο μου ίσως βιβλίο των παιδικών χρόνων (δεν το χαρακτηρίζω "παιδικό βιβλίο" γιατί δεν νομίζω ότι πρέπει να το θεωρούμε ως τέτοιο), δεν έχω δει τη σειρά και για κάποιον περίεργο λόγο, αγνοούσα την ύπαρξή της μέχρι πρόσφατα...
Ελα, έλα να μαζευόμαστε οι "Καπλάνι της βιτρίνας fans"D@redevil είπε:Σαν τον συμφορουμίτη κι εγώ, δε μπορώ να μετρήσω τις φορές που διάβασα αυτό το εκπληκτικό βιβλίο, .....
Αν και έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που έκανες την ερώτηση και δεν ξέρω καν αν θα δεις την απάντηση, θα σου πω για μια από τα παιδάκια, την "κακιά" Πιπίτσα. Όπως θα γνωρίζετε ήδη είναι η Σατενίκ Μοσκάν, τώρα είναι 35 χρονών, είμαστε παντρεμένοι και έχουμε ένα κοριτσάκι 1,5 έτους. Μένουμε στην Αθήνα και περιμένουμε να μεγαλώσει λίγο η μικρή για να δει κι εκείνη τη μαμά της στη σειρά. Μετά το καπλάνι της έγινε άλλη μια πρόταση για μια σειρά αλλά δεν ασχολήθηκε περισσότερο.androu είπε:Αναρωτιέμαι όμως τα κορίτσια (ηθοποιοί) τι να απέγιναν;; Τα ονόματά τους δεν τα έχω ξανα ακούσει απο τότε... πιθανόν να μην ξανα ασχολήθηκαν με την τηλεόραση. Ποιος ξέρει...
μου άρεσε περισσότερο η Μέλια, ήσυχο κοριτσάκι, η Μυρτώ μου φαινόταν ψώνιο και ξερόλας!!!BETTY BOOP είπε:Έχω δει τη σειρά σε επανάληψη και ήταν πολύ καλή! Έχω διαβάσει και το βιβλίο άπειρες φορές, επίσης πολύ καλό!
ΣωστόςΔεν την είχα δει ποτέ,αυτό που θυμάμαι και που ισχύει μέχρι σήμερα είναι οτι απεχθανόμουν τη λέξη"καπλάνι".Πέρα από τρομερά εκνευριστική μου θυμίζει και μια άλλη λέξη"χαιβάνι".