Το Κομπιούτερ του Θανάτου

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας demis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αφιέρωμα από το ComedyLab σε αυτό το αμίμητο αριστούργημα:

Η εταιρία που ο Άκης Φλωρεντής εργάζεται και τον βλέπουμε την πρώτη φορά να φτάνει με το αυτοκίνητο του εκεί είναι ο πύργος atrina στο Μαρούσι

Τελευταία επεξεργασία:
Επεσα σε ενα απο τα παμπολα Facebook feeds που ασχολουνται (οψιμα) με το Κομπιουτερ του Θανατου...
Συνηθως δεν δινω σημασια (99% χιπστερ φαση) αλλα το ρετρο ματι μου επεσε πανω σε ενα σχολιο-ναπαλμ που υποστηριζει οτι η τυπισσα με τη μπλε φορμα στη πρωτη σκηνη της ταινιας (με τους νιντζα) ειναι η...Μαρια Καβογιαννη!!!!
Το ειδα και το ξαναειδα αλλα επειδη πλεον δεν μπορω να το κανω un-see στο κεφαλι μου (μου εχει καρφωθει οτι ειναι η Καβογιαννη), θα ηθελα την αποψη σας...

Συνημμένα

• kav.jpg
    kav.jpg
    43 KB · Προβολές: 7
Η Μαρία Καβογιάννη πριν γίνει ηθοποιός ήταν δασκάλα.

Αναφέρει εδώ οτι δουλέψε για 7 χρόνια ως δασκάλα. Μετά πήγε και γράφτηκε σε σχολή θεάτρου (το οποίο όπως γραφει το δημοσίευμα της το πρότεινε μια ξαδέρφη της άρα δεν είχε ασχοληθεί καθόλου μέχρι τότε). Γράφτηκε και όταν πια αποφοίτησε δουλέψε καριέρα ως ηθοποιός.

Στο παρακάτω link έχει φωτογραφία πως ήταν όταν ήταν δασκάλα (δηλαδή λογικά κάπου μέχρι 1985-1986) οπου μετά σταμάτησε (μετά απο 7 χρόνια εργασίας ως δασκάλα) και γράφτηκε στην δραματική σχολή και έπειτα πια ακολούθησε καριέρα ως ηθοποιός.

61839-1.jpg

Το κομπιούτερ του θανάτου βγήκε σε βιντεοκασέτα το 1987 και αν συγκρίνουμε το πρόσωπο που έχεις βάλει απο το στιγμιότυπο απο την βιντεοκασέτα δεν μοιάζει φυσιογνωμικά με την φωτογραφία που είναι δασκάλα. Οπότε θεωρώ ότι το κορίτσι δεν είναι η Μαρία Καβογιάννη στο κομπιούτερ του θανάτου.

(Τα παραπάνω ως σκεπτικό σύμφωνα με τις αναφορές και τα βιογραφικά στοιχεία που γράφονται στα δύο links που παραθέτω)

Τελευταία επεξεργασία:
Επεσα σε ενα απο τα παμπολα Facebook feeds που ασχολουνται (οψιμα) με το Κομπιουτερ του Θανατου...
Συνηθως δεν δινω σημασια (99% χιπστερ φαση) αλλα το ρετρο ματι μου επεσε πανω σε ενα σχολιο-ναπαλμ που υποστηριζει οτι η τυπισσα με τη μπλε φορμα στη πρωτη σκηνη της ταινιας (με τους νιντζα) ειναι η...Μαρια Καβογιαννη!!!!
Το ειδα και το ξαναειδα αλλα επειδη πλεον δεν μπορω να το κανω un-see στο κεφαλι μου (μου εχει καρφωθει οτι ειναι η Καβογιαννη), θα ηθελα την αποψη σας...
Με μια επιφανειακη ματια χωρις ψαξιμο εγω τεινω στο προς οτι ειναι αυτη.

Πίσω
Μπλουζα