Το Μυστικό του Άρη Μπονσαλέντη (1990 MEGA)

Επίσης σε ένα επεισόδιο το 20ο εμφανίζεται ο ηθοποιός Δημήτρης Πετράτος που υποδύεται τον Γενικό Διευθυντή Ασφαλείας σε μια επίσκεψη του Μπέκα στι γραφείο του. Τον ίδιο ακριβώς ρόλο σαν Προϊστάμενος Ασφαλείας επί Μεταξά με το όνομα Παξινός υποδύοταν στην Εξαφάνιση του Τζών Αυλακιώτη!
 
O Ιωσηφ είπε πως για τον θησαυρό του μίλησε κάποιος μέσα στην φυλακή, ο οποιος είναι ακομα μέσα και έχει ως πάθος τα ναρκωτικά γι αυτό και δεν θέλει μεγάλο μερίδιο, φτάνει την δόση του να παιρνει.

Παντως ο εν λόγω άνθρωπος δεν νομίζω να ναι γυναίκα να ναι ο Αλεξ; Θα δούμε. Πάει και ο Ιορδανης τον φαγανε κάνανε και απόπειρα κατά της Λιζας. Μου φαίνεται τελείως κουφό κάποιος να θέλει να βγάλει από την μέση την Λιζα. Καλά τον Μαυριδη και την Ντορα το αντιλαμβάνομαι.

Μυστήριο επικρατεί και γύρω από το πρόσωπο του Ασλανογλου εραστή της ερωμένης του Μπονσαλεντη που δολοφονήθηκε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aριαδνη ο εν λογω ανθρωπος που μιλησε ο ιωσηφ πως τον γνωρισε στη φυλακη και του ειπε για τον θησαυρο  ισχυει και ειναι αντρας οσο για τα ναρκωτικα ηταν παραμυθι που απλα το ανεφερε ο εβραιος.Το θεμα ομως ειναι πως ο ισοβιτης αυτος που ειπε στον ιωσηφ για τον θησαυρο εμαθε απο αλλο ατομο για τον θησαυρο και τον χαρτη του υπαρχει και μαλιστα το εμαθε απο γυναικα που την γνωρισε στη φυλακη.Το ποια ειναι αυτη η γυναικα θα το ακουσεις παρακατω και λογικα θα καταλαβεις ποια ηταν ;) Οσο για τον ιορδανη ο ιορδανης ζει και βασιλευει μαλον θα ενοεις τον αργυρη που τον φαγανε και απλα ισως μπερδεψες τα ονοματα.
 
Ναι ναι τον Αργυρή εννοώ ! Έκανα λάθος ! Τον σκοτώσανε στο αυτοκίνητο του ! Και βλέπω πως ο Μπονσαλεντης θα τα φτιάξει με την πιτσιρικά την Αννα
 
Ομολογώ ότι όταν την πρωτοείχα δεί το 1990 δεν με είχε ενθουσιάσει και μου φαινόταν βαρετή.Τις τελευταίες μέρες έτυχε να την ξεκινήσω και την βλέπω βράδυ πάντα (μετά τις 12.30).Η σειρά έχει απίστευτη ατμόσφαιρα πιο μυστήρια και σκοτεινή και απ' τις άλλες σειρές που βασίζονταν σε έργα του Μαρή και μπορώ να πώ ότι μου αρέσει.Ίσως να έπαιξε ρόλο και ο σκηνοθέτης Σερντάρης που πάντα είχε μια πιο σκοτεινή ματιά.Μακάρι να έβγαιναν και σήμερα τέτοιες ελληνικές σειρές να μας κρατούν σε αγωνία.Πρίν κάποιους μήνες είδα το επεισόδιο "Ζήτημα εμπιστοσύνης" απ την σειρά "Οι ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα" που διαδραματίζονταν στην σύγχρονη εποχή.Ε καμία σχέση το ένα με το άλλο.
 
Φοβερή σειρά, πλοκής, μυστηρίου και στοτεινής ατμόσφαιρας! Την έχω δεί και σκοπεύω να την ξαναδώ πάλι και φυσικά μετά τα μεσάνυχτα όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω! Πιστεύω είναι από τις καλύτερες σειρές του Μαρή που έχουνε γυριστεί στην τηλεόραση μαζί με τον Τιμόθεο Κώνστα και την Εξαφάνιση του Τζών Αυλακιώτη. Οι αξέχαστοι Ανδρέας Μπάρκουλης με το διπλό ρόλο και η Γιούλη Γαβαλά δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας! Είχανε ξαναυπάρξει μαζί στα Αστέρια από Χώμα το 1983. Φυσικά και ο Σταύρος Ξενίδης για άλλη μια φορά μοναδικός στον ρόλο του υπαστυνόμου Μπέκα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Διαβάζοντας κάποια τηλεοπτικά προγράμματα εκείνης της εποχής συνειδητοποιώ ότι το mega είχε αλλάξει τα φώτα στην συγκεκριμένη σειρά σε θέμα ώρας και ημέρας προβολής. Μια Παρασκευή 9 το βράδυ (που ήταν και ο αρχικός προγραμματισμός όταν ξεκίνησε), μετά Κυριακή απόγευμα, Κυριακή πρωί κτλ
 
Στα διαλειμματα των γυρισματων η Παπαμοσχου συνηθιζε να καθεται στα ποδια του Ξενιδη; Γιατι τετοια σκηνη δεν υπηρχε στη σειρα.
 
Επειδή οι παλαιότεροι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν παραθέτω το πρώτο επεισόδιο.
Το Mυστικό του Άρη Μπονσαλέντη - MEGA - Επεισόδιο 1/26

Η πλήρης playlist όλων των επεισοδίων:
 
Επειδή οι παλαιότεροι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν παραθέτω το πρώτο επεισόδιο.
Το Mυστικό του Άρη Μπονσαλέντη - MEGA - Επεισόδιο 1/26

Η πλήρης playlist όλων των επεισοδίων:
Καλό θα ήταν να ποστάρουμε επίσημους συνδέσμους, όχι "παράνομους" από ανεπίσημα κανάλια του Youtube :)
 
Έχεις δίκιο αλλά δυστυχώς τα κανάλια δεν θέλουν ή δεν μπορούν λόγω προβλημάτων με τα δικαιώματα να ανεβάσουν τις σειρές που διαθέτουν στο αρχείο τους.
 
Πίσω
Μπλουζα